Stigao ljepši period

Životne promjene Ivane Plechinger: Gdje je danas omiljena voditeljica?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša pjevačica, danas radijska voditeljica, otkrila nam je kako se provela na ljetovanju s obitelji. Otkrila je i ponešto o novoj knjizi koju piše...

Ivana Plechinger već treće ljeto zaredom svoj godišnji odmor provede s obitelji putujući kamperom. Prije nekoliko dana vratili su se s putovanja Italijom. Bivša pjevačica, danas radijska voditeljica, otkrila nam je kako se provela na ljetovanju s obitelji.

Pogledaj i ovo showbuzz Prekretnica Milana Vlaović o događaju koji ju je promijenio: "Nisam sebe doživljavala kao slabu osobu"

"Bili smo u Chinque Terre, Pisi, Firenzi, u Rimu, u Napulju, vidjeli smo Herculanu, što su mali Pompeji, u San Marinu, u Veneciji i vjerojatno sam nešto propustila još", priča Ivana. I sve to u samo deset dana. Tempo je bio u najmanju ruku "luđački", priznaje Ivana. "Noge sam na kraju okačila o klin. Ne možeš vjerovati što sve tijelo može prehodati gledajući Veneciju, recimo". No, među brojnim ostvarenim snovima, dogodila se na proputovanju Italijom i pokoja noćna mora!

"Tamo čekaš autobus sat vremena, što je kod nas nezamislivo, kod nas tramvaji dolaze u minutu na displeju. Čekaš to na suncu, nema niti nadstrešnice... pričamo o jugu Italije, tamo nije baš pretjerano čisto", otkriva radijska voditeljica i videoblogerica. Zato ne čudi da je Ivana prava ambasadorica hrvatskog turizma, kamo god krenula. No, do sljedećeg putovanja neće dignuti sve četiri u zrak. Već piše svoju drugu knjigu.

"Jedno vrijeme brinulo me je kako ću ja sad, toliko volim ovu knjigu i toliko je uspješna i kako ću ja sad pisati nešto novo. To je kao da prevarim ovu knjigu s nekom drugom, ali onda mi je urednik rekao: 'Ali nije ti to, Ivana, tako, to ti je kao da ovoj knjizi ti sad napraviš seku.'" Uz sve silne obveze, Ivana nađe vremena i za svoj videoblog, u kojem sa svojim pratiteljima dijeli životna iskustva. Jedno od njih je i ovo: "Znate mnogi da sam imala moždani u 39., jedan od savjeta doktora je tad bio da obavezno počnem meditirati. Vjerovali su da se sve to skupa meni dogodilo zbog stresa." No u svakoj životnoj nedaći najveća joj je potpora suprug Bruno. Ono što Ivana savjetuje drugima, prakticira i sama: "Onima koje volite recite to svaki dan." Što je Ivana otkrila o svom suprugu i njihovim planovima za budućnost, provjerite u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene