Omiljena pjevačica i voditeljica Ivana Plechinger otkrila je ono što je rijetko tko znao. U oporavku od moždanog udara, pomogla joj je ljubav i podrška bližnjih.


Pjevačica i voditeljica Ivana Plechinger progovorila je o svojim životnim nedaćama. Za Gloriju je otkrila kako se nosila s gubitkom oca, ali i moždanim udarom, koji je doživjela 2012. godine. Malo tko znao je da je Ivana tjedan dana provela u bolnici, čekajući dijagnozu.

Vezani članci Ivana Plechinger Ivana Plechinger obznanila što ju je ogorčilo u izbornoj noći: ''Gledam kako virus nestaje s lica zemlje, što se događa?'' Nives Celzijus Poznati poslali poruku podrške građanima hrvatske metropole nakon snažnih potresa: "Volim vas, čuvajte se. Ne daj se, Zagrebe moj"

Za Ivanu se sve promijenilo jedne nedjelje ujutro, kad joj se vid strašno pogoršao. 'Sjećam se dobro tog dana. Kad mi se zamračilo pred očima, suprug me odvezao u bolnicu. Liječnici su sumnjali na moždani udar, no nisu bili sigurni jer je trebalo napraviti magnetsku rezonancu, a zbog štednje, ta se pretraga nedjeljom ne radi', ispričala je Ivana.

'Na snimanje glave naručena sam, po hitnom postupku, tek za mjesec i pol dana. Nakon što smo moj suprug i ja povukli sve moguće veze, dobila sam termin za magnetsku rezonancu - za šest dana. Pustili su me iz bolnice, a ja sam do pregleda hodala s krvnim ugruškom u mozgu, ne znajući da bih mogla čak oslijepiti. Kad su u bolnici potvrdili moždani udar, zadržana sam na liječenju', dodala je Plechinger. Srećom, sve je u redu, danas Ivana normalno funkcionira i živi zdravo. Svemu su, kaže, bile krive brige materijalne prirode. Nije dotad vidjela da živi u oceanu ljubavi, koju prima od svog supruga i sinova. Nakon svega, napisala je svoju prvu knjigu 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je'. Knjiga 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je' Ivane Plechinger otkriva nam poznatu glazbenicu, televizijsku i radijsku voditeljicu u jednome novom svjetlu. Autorica nam daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkriva nam kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako, unatoč teškim životnim trenucima i traumama, živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu.