Ekskluzivno vam donosimo razgovor s glavnom glumicom serije "Istanbulska nevjesta" Asli Enver, koja je utjelovila lik dobrodušne Sureje, te s İpek Bilgin, njezinom strogom svekrvom.

Galerija


Turska serija "Istanbulska nevjesta", snimljena prema istinitom događaju, jedna je od najgledanijih serija u Hrvatskoj. Priča o epskoj ljubavi Faruka i Sureje na prvu je osvojila hrvatske gledatelje. Ekskluzivno vam donosimo razgovor s glavnom glumicom Asli Enver, koja je utjelovila lik dobrodušne Sureje, te s İpek Bilgin, njezinom strogom svekrvom.

Vezani članci Zdenka Kovačiček - 1 Naša rock-diva nakon 15 godina snimila novi album i najavila biografiju u kojoj će otkriti nepoznate detalje iz života Asli Enver, Ivana Nanut (FOTO: PR) "Istanbulska nevjesta" ogolila dušu: Otkrila kako je glumiti s najplaćenijim glumcem!

"Riječ je o jednoj mami, o ljubavi i jednom muškarcu. To mi se sviđa", rekla je Asli. Asli je jedna od najpopularnijih turskih glumica, a takav je i njezin karizmatični kolega, kojeg smatra pravim gospodinom. Asli inače ima disleksiju, pa joj za svaki tekst treba nešto više vremena da ga nauči. No s izazovima se naučila nositi! U svemu joj je pomogla i majka. "Mama me pitala želim li se baviti umjetnošću. Izabrala sam glumu. To mi se nije činilo loše. Poslala me na tečaj. Stoga, da, mama mi je pomogla." Što je još otkrila Asli, ali i njezina kolegica Ipek Bilgin, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Znate li gdje je nestala lijepa voditeljica Ivona? Pronašli smo je unatoč tome što je pobjegla od svjetla reflektora

Ove fotografije iz prošlosti najbolji su dokaz kako Iva Jerković izgleda još bolje što je starija

Slavna pjevačica zrači elegancijom na crvenom tepihu, no nekad je šetala u ovim hororima