Oždan Deniz zna se nositi sa slavom iako je ona ponekad teška. ''Istanbulska nevjesta'' dodatno je povećala njegovu popularnost.

Galerija


U Istanbulu smo razgovarali s jednim od najpopularnijih turskih glumaca. Oždan Deniz glavni je glumac dugoočekivane serije "Istanbulska nevjesta" koja kreće s prikazivanjem na Novoj TV. Riječ je o napetoj seriji, snimanoj prema istinitom događaju. Glavni glumac, turski zavodnik Ožđan, otkrio nam je kako se nosi sa slavom te što misli o usporedbi s Georgeom Clooneyjem.

Vezani članci Salih Bademci (Foto: Instagram) Zvijezda serije ''Istanbulska nevjesta'' otkriva: ''Kako mi je vlastita supruga postala ljubavnica'' Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) Turski zavodnik u 46. godini postaje otac! Dijete čeka s 20 godina mlađom

Istanbulska nevjesta trenutačno je najpopularnija serija u Turskoj. Sukobi s majkama česti su i u stvarnom životu, a baš kao i u seriji, sinovi ulažu mnogo truda kako bi održali odnos žene i majke ili odnos među obiteljima.

Özcan Deniz (FOTO: PR)
Özcan Deniz (FOTO: PR)

Ožđanan je već s devet godina počeo zarađivati od glazbe, a dosad je objavio čak 11 albuma. Otkad se pojavio na sceni, ovaj 45-godišnji glumac i redatelj slovi kao jedan od najzgodnijih glumaca u svojoj zemlji, a često ga uspoređuju i s holivudskim oskarovcem Gerogeom Clooneyjem.

''Kad me usporede s Georgeom Clooneyjem ili kime god, sigurno ne kažem: Baš dobro. No to je do gledatelja, katkad tako uspoređuju. Hvala im, volim Georgea. Nema problema'', kazao je slavni glumac.

Glumac je na glasu kao iskrena i draga osoba, puna samopouzdanja, koja poznaje disciplinu te obožava učenje i rad na sebi kao umjetniku.

Özcan Deniz (FOTO: PR)
Özcan Deniz (FOTO: PR)

Ovaj miljenik žena počeo je od nule. Danas je jedan od najbolje plaćenih glumaca u Turskoj. Iako kaže kako je slava posvuda u svijetu ista, u Turskoj je to još uvijek malo teže.

''Ovako ću vam reći. Slava je neizbježna posljedica posla kojim se bavim. Dokle god pokušavate pobjeći od nje ili se protiv nje borite, život vam nije ugodan. No kad se s njom pomirite i prihvatite je kao način života, problem nestaje'', kazao je Deniz.

Sve novosti i videosadržaje o seriji Istanbulska nevjesta pratite besplatno na novatv.hr