Nije život uvijek ugodan

Počeo je od nule: Turski George Clooney jedan je od najplaćenijih ljepotana

Özcan Deniz (FOTO: PR) Özcan Deniz (FOTO: PR) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Özcan Deniz (FOTO: PR) Özcan Deniz (FOTO: PR) +0 Özcan Deniz (FOTO: PR) Galerija

Oždan Deniz zna se nositi sa slavom iako je ona ponekad teška. ''Istanbulska nevjesta'' dodatno je povećala njegovu popularnost.

U Istanbulu smo razgovarali s jednim od najpopularnijih turskih glumaca. Oždan Deniz glavni je glumac dugoočekivane serije "Istanbulska nevjesta" koja kreće s prikazivanjem na Novoj TV. Riječ je o napetoj seriji, snimanoj prema istinitom događaju. Glavni glumac, turski zavodnik Ožđan, otkrio nam je kako se nosi sa slavom te što misli o usporedbi s Georgeom Clooneyjem.

Pogledaj i ovo Salih Bademci (Foto: Instagram) Ljubavne zavrzlame Zvijezda serije ''Istanbulska nevjesta'' otkriva: ''Kako mi je vlastita supruga postala ljubavnica''

Istanbulska nevjesta trenutačno je najpopularnija serija u Turskoj. Sukobi s majkama česti su i u stvarnom životu, a baš kao i u seriji, sinovi ulažu mnogo truda kako bi održali odnos žene i majke ili odnos među obiteljima.

Özcan Deniz (FOTO: PR) Özcan Deniz (FOTO: PR)

Ožđanan je već s devet godina počeo zarađivati od glazbe, a dosad je objavio čak 11 albuma. Otkad se pojavio na sceni, ovaj 45-godišnji glumac i redatelj slovi kao jedan od najzgodnijih glumaca u svojoj zemlji, a često ga uspoređuju i s holivudskim oskarovcem Gerogeom Clooneyjem.

''Kad me usporede s Georgeom Clooneyjem ili kime god, sigurno ne kažem: Baš dobro. No to je do gledatelja, katkad tako uspoređuju. Hvala im, volim Georgea. Nema problema'', kazao je slavni glumac.

Glumac je na glasu kao iskrena i draga osoba, puna samopouzdanja, koja poznaje disciplinu te obožava učenje i rad na sebi kao umjetniku.

Özcan Deniz (FOTO: PR) Özcan Deniz (FOTO: PR)

Ovaj miljenik žena počeo je od nule. Danas je jedan od najbolje plaćenih glumaca u Turskoj. Iako kaže kako je slava posvuda u svijetu ista, u Turskoj je to još uvijek malo teže.

''Ovako ću vam reći. Slava je neizbježna posljedica posla kojim se bavim. Dokle god pokušavate pobjeći od nje ili se protiv nje borite, život vam nije ugodan. No kad se s njom pomirite i prihvatite je kao način života, problem nestaje'', kazao je Deniz.

Sve novosti i videosadržaje o seriji Istanbulska nevjesta pratite besplatno na novatv.hr
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene