In magazin donosi intervju s najpoznatijom istanbulskom nevjestom koju tumači Asli Enver i svekrvom iz noćnih mora čiji lik utjelovljuje Ipek Bilgin.

Galerija


S trenutno najpoznatijom turskom nevjestom, Surejom, čiji lik tumači glumica Asli Enver, ekskluzivno za IN magazin razgovarala je Ivana Nanut.

Vezani članci Marina Orsag Ispod ove fantastične maske krije se naša komičarka koja je napokon dočekala pobjedu: ''Svašta nešto smo morali sakriti" Kristina Mandarina - 1 Poslije požara na ''Farmi'' dodatan nemir: Kristina Mandarina je otišla, a evo koga vidi kao najjaču kariku!

„Mislim da je serija prilično uzbudljiva. Sadrži razne likove koji čine jednu cjelinu i čine seriju zanimljivom. Nije riječ o dvjema ženama i jednome muškarcu, nego o jednoj mami, jednoj ljubavi i jednome muškarcu. To mi se u seriji najviše sviđa.“ otkrila je glavna glumica serije 'Istanbulska nevjesta' koja je svojom prvom epizodom osvojila gledatelje te bila najgledaniji program dana na svim televizijama.

Asli Enver, Ivana Nanut (FOTO: PR)
Asli Enver, Ivana Nanut (FOTO: PR)

Popularna turska glumica, Asli Enver, otkrila je novinarki kako je glumiti s najplaćenijim turskim glumcem Özcanom Denizom, kao i kako ju je život odveo u svijet glume.

Osim Asli, za kamere IN magazina progovorila je i sultanija Esma Boran, vladarica konaka koju utjelovljuje eminentna turska glumica, İpek Bilgin. „Riječ je o teškom liku, simbolu tradicije, rekla bih. Da… Uvijek brani tradicionalnu stranu. Iskreno, mislim da nema neki cilj u životu. Kako bi uopće postojala, miješa se u živote i priče svih oko sebe, kako bi uopće stvorila svoj lik, kako bi postojala.“, opisala je İpek Bilgin svoj lik tradicionalne svekrve te na pitanje Ivane Nanut da li je Esma Boran noćna mora svake snahe, İpek odgovara: „Istina. Zbilja istina!“

Asli Enver, Ivana Nanut (FOTO: PR)
Esma Boran, Ivana Nanut (FOTO:PR)

Novinarki IN magazina slavna glumica otkrila je i što joj ljudi poručuju kada ih sretne na ulici, zašto se žene uvijek boje majki, a što je sve još otkrila, ne propustite pogledati u IN magazinu ovoga četvrtka!

Sve novosti i video sadržaje o seriji Istanbulska nevjesta pratite na novatv.hr.