pikanterije sa seta

"Istanbulska nevjesta" ogolila dušu: Otkrila kako je glumiti s najplaćenijim glumcem!

Asli Enver, Ivana Nanut (FOTO: PR) Asli Enver, Ivana Nanut (FOTO: PR) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Asli Enver, Ivana Nanut (FOTO: PR) +0 Esma Boran, Ivana Nanut (FOTO:PR) Galerija

In magazin donosi intervju s najpoznatijom istanbulskom nevjestom koju tumači Asli Enver i svekrvom iz noćnih mora čiji lik utjelovljuje Ipek Bilgin.

S trenutno najpoznatijom turskom nevjestom, Surejom, čiji lik tumači glumica Asli Enver, ekskluzivno za IN magazin razgovarala je Ivana Nanut.

Pogledaj i ovo In Magazin: In vrt - 1 Uskoro Znate li nekoga komu bi uređenje vrta ispunilo snove? Priuštite mu nezaboravno iznenađenje u novom nastavku serijala IN vrt!

„Mislim da je serija prilično uzbudljiva. Sadrži razne likove koji čine jednu cjelinu i čine seriju zanimljivom. Nije riječ o dvjema ženama i jednome muškarcu, nego o jednoj mami, jednoj ljubavi i jednome muškarcu. To mi se u seriji najviše sviđa.“ otkrila je glavna glumica serije 'Istanbulska nevjesta' koja je svojom prvom epizodom osvojila gledatelje te bila najgledaniji program dana na svim televizijama.

Asli Enver, Ivana Nanut (FOTO: PR) Asli Enver, Ivana Nanut (FOTO: PR)

Popularna turska glumica, Asli Enver, otkrila je novinarki kako je glumiti s najplaćenijim turskim glumcem Özcanom Denizom, kao i kako ju je život odveo u svijet glume.

Osim Asli, za kamere IN magazina progovorila je i sultanija Esma Boran, vladarica konaka koju utjelovljuje eminentna turska glumica, İpek Bilgin. „Riječ je o teškom liku, simbolu tradicije, rekla bih. Da… Uvijek brani tradicionalnu stranu. Iskreno, mislim da nema neki cilj u životu. Kako bi uopće postojala, miješa se u živote i priče svih oko sebe, kako bi uopće stvorila svoj lik, kako bi postojala.“, opisala je İpek Bilgin svoj lik tradicionalne svekrve te na pitanje Ivane Nanut da li je Esma Boran noćna mora svake snahe, İpek odgovara: „Istina. Zbilja istina!“

Esma Boran, Ivana Nanut (FOTO:PR) Esma Boran, Ivana Nanut (FOTO:PR)

Novinarki IN magazina slavna glumica otkrila je i što joj ljudi poručuju kada ih sretne na ulici, zašto se žene uvijek boje majki, a što je sve još otkrila, ne propustite pogledati u IN magazinu ovoga četvrtka!

Sve novosti i video sadržaje o seriji Istanbulska nevjesta pratite na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene