Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sa sunčanim danima, mnoge trendseterice su u potrazi za novim odjevnim komadima. A u korak ih prate i hrvatski dizajneri popurt Alduka.


Senzualne te ženstvene haljine već su prepoznatljiv znak Ivana Alduka, no u kolekciji za proljeće/ljeto ovaj je dizajner odlučio naglasiti obojenu čipku. A kako bi izbjegao modna ponavljanja, za koja kaže kako su u ovom svijetu neizbježna, u razigranu je kolekciju ubacio nove akcente poput krinoline.

Pobjeda hrvatskog filma u Cannesu bila je prilika da se svijetu predstavi i domaći dizajn

Vezani članci Haljine za deset Nije ih briga jesu li pripijene ili lepršave, haljine im uvijek savršeno stoje Noah Shannon Green Obitelj potpuno drugačija od drugih: Imaju tri sina, a prvi obožava nositi haljine i oni to otvoreno podržavaju

Alduk ni ove godine svoju kolekciju nije predstavio na nekoj od modnih manifestacija, već mu je cilj približiti je ženama ovakvom kampanjom. Nakon fotografiranja, mnogo je teže proizvod plasirati na malo hrvatsko tržište. Cijene dizajnerskih komada zbog krize, kaže Alduk, u stalnom su padu. 'Koliko je to dugoročno dobro, ne bih se baš složio. Mislim da bez obzira na krizu. Treba kvalitetu dizajna i izrade i adekvatnu cijenu držati uz taj proizvod', kaže Alduk.

 

Jutro! <3Instagram: @ivan_alduk

Posted by ALDUK on Friday, June 5, 2015

Jedan dan, puno stila: Tko se bolje nosi – Zagrepčanke ili Beograđanke?

A malim koricama Alduk planira doseći veće ciljeve poput inozemnih pista. Prvo europskih, a potom - svjetskih. Pogledajte kako je bilo u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook