zablistali u Cannesu

Toni Rico - zločesti dečko hrvatske modne scene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pobjeda hrvatskog filma u Cannesu bila je prilika da se svijetu predstavi i domaći dizajn. Glumačke zvijezde filma Zvizdan pozirale su na crvenom tepihu noseći hrvatske kreacije.

Čast da za čuveni filmski festival odjene glumicu Lukreciju Tudor dobio je i dizajner Toni Rico. S poznatim kreatorom smo razgovarali o novoj kolekciji koju priprema za nadolazeći tjedan mode, a otkrio nam je i zašto ga nazivaju zločestim dečkom hrvatske modne scene. 

Pogledaj i ovo showbuzz Fashion Week FOTO Severina kao lutkica u plavom, Anica u seksi mrežastim čarapama

Među kreacijma koje su naše glumačke zvijezde nosile na crvenom tepihu festivala u Cannesu bila je i večernja toaleta dizajnera i kostimografa Tonija Rica. U njoj je zabljesnula glumica Lukrecija Tudor.

Prizori koji su šokirali nemali broj prisutnih!

'Lukre je mene zvala "Rico napravi mi veštu", a ja sam bio sretan što će ta haljina dospjeti u Cann, zadnji put su u Canu bili *81 kada sam se ja rodio pa je ovo bila prilika da se predstavi haljina u Cannu.U haljinu je išlo 12 metara svile, kako je ona retro djevojka odlučio sam napraviti renesansnu haljinu s pomakom', reko je Rico.

Toni ove godine niže poslovne uspjehe pa se može pohvaliti i jubilarnom 20. muškom revijom koja će se održati na zagrebačkom Fashion weeku. Od modne kritike za svoj rad prima samo pohvale, što, pak nije slučaj s novinarima i modnim blogerima.

Toni Ricov publiku zaveo u crno na prvi večeri Fashion Weeka

'Ide mi na živce to što oni svaki put napišu da Rico radi super robu, ali uvijek mu performans zasjeni njegove stvari što nije istina jer je to uvijek jedna cijela modna priča', priznao je Toni.

Budući da se ne libi jasno i glasno reći što misli o svojim modnim neistomišljenicima, prati ga glas zločestog dečka modne scene.

'Ok mi je da sam malo zločest, to mi je ok', našalio se Rico.

Što je još otkrio ekipi inMagazina pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene