Modni izlet

Tko se bolje nosi: Zagrepčanke ili Beograđanke?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako iskoristiti nekoliko sati u Beogradu? Kada se poklopi modni događaj omiljenog brenda fashionistica diljem svijeta i jednodnevni izlet, Showbuzz redakcija ne propušta priliku i vidjeti što se to događa u susjedstvu.

Iako se o zimi još ne razmišlja i željno iščekujemo ljeto, modni svijet već donosi modne trendove za novu sezonu. Naša Showbuzz redakcija uputila se na četverosatnu vožnju kako bi iz prve ruke vidjela što su to popularni Šveđani 'Hennes i Mauris' pripremili – i to mjesec dana prije nego li će kolekcija biti predstavljena u Zagrebu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nju nose svi Evo tko je poseban u životu ove domaće dizajnerice

Voditeljica Mia Kovačić novo zaštitno lice eNVy room bridal kolekcije

Uzvanici iz Zagreba tako su iz prve ruke vidjeli novu Studio modnu kolekciju, ali i barem na par sati uspjeli doživjeti modnu injekciju s beogradskih ulica. Očito je kako su Beograđanke, baš poput i Zagrepčanki, itekako modno osviještene i prate modne trendove. Kako je to izgledalo u beogradskoj Kinoteki, pogledajte u našoj galeriji i u videima.

Zanimljivo je i to što HM obožavaju i svjetska slavna lica poput Sarah Jessice Parker koja je haljinu street style brenda nosila i na glamuroznu večeru u MET Gali, a Lady Gaga je prošle zime bila njihovo zaštitno lice, dok je Beyonce imala i svoju mini kolekciju prošlo ljeto. Manekenka Kendall Jenner sako iz kolekcije za novu sezonu, koju je dizajnirao pariški Balmain, nosila na nedavno Billboard dodjeli nagrada.

Očito je kako slavni švedski brend itekako dobro osluškuje želje svoje publike, a novi dizajneri i novi komadi nas i dalje održavaju gladnima iz sezone u sezonu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene