Tko je tajanstveni muškarac?

Misteriozna Šola otkrila: "Kad je neka ljubav prava, ona uvijek ostane u srcu, bez obzira na okolnosti"

Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar) Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar) +0 Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar) Galerija

Antonija Šola objavila je novu pjesmu, koja obiluje autobiografskim stihovima.

"Tvoja" - naziv je nove pjesme kantautorice Antonije Šole. Je li riječ o autobiografskim stihovima? Zašto je razmišljala o tome da promijeni riječi refrena te što bi je učinilo sretnom, Antonija je otkrila samo za naše kamere.

Pogledaj i ovo Metaklapa - 3 Baš drugačiji Ovakvu klapu još niste vidjeli ni čuli! Umjesto dalmatinskih pjesama, ovi momci stvaraju ni manje ni više nego - heavy metal

"Pjesma govori o tome da kad žena voli, to može trajati zauvijek. Jer kad je neka ljubav prava, onda ona uvijek ostaje negdje u srcu, bez obzira na životne okolnosti", otkriva Antonija i dodaje da pjesma ima i autobiografsku notu. Tko je tajanstveni muškarac koji je bio njezina inspiracija, možemo samo nagađati, no sigurno je tek da ona nikad ni u stvarnom životu ne bira ulogu patnice.

"U pjesmi uvijek pričam najviše o sebi, više nego što bih možda rekla u nekom intervjuu i nego što bih možda povjerila i prijateljima. Uvijek u pjesmi dam sto posto sebe, pa već zna moja publika da sam ja tu razotkrivena", zaključuje Šola.

Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar) Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene