teško iskustvo

ZAVRŠILA KOD PSIHOLOGA "Ničega se ne sramim. Slabe me poremećeni odnosi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica bez ustručavanja posjetila je psihologa i slobodno progovorila o svom iskustvu.

Pjevačica Antonija Šola trudi se živjeti zdravo. Pazi na prehranu, fizički je aktivna, a kroz život ju vodi pozitivan stav. Antonija tvrdi kako joj voda najviše pomaže u regeneraciji te da joj je plivanje najdraži oblik rekreacije. No nije ni znala da joj je plivanje moglo naškoditi. Deset godina živjela je s frakturom nosa.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

"Zapravo sam je tek ove godine ispravila i sad zapravo konačno normalno dišem od prije dva tjedna. Jednostavno zbog jedne saobraćajke koju sam imala zadobila sam taj udarac, nisam uopće mogla disati na desnu stranu i tako su cijeli sinusi patili. Cista se stvorila i dosta sam se patila i uglavnom su mi prepisivali antibiotike", govori Antonija.  Zbog toga je imala problema s disanjem, spavanjem, pa čak i pjevanjem. Uz plivanje ide često na fitness, vozi bicikl, rola, trči.

"Kada sam loše raspoložena čim dođem na trening odmah mi nekako raste energija", otkriva pjevačica.

Živi u pregrađu Zagreba, uzgaja povrće u svom vrtu, jede domaću hranu. "Jedem uglavnom povrće, iz vrta, voće, juhe, puna juha domaćih i uglavnom izbjegavam prehranu vani koliko god mogu", kaže Šola.

Uz vanjsku ljepotu, Antoniji je bitna i ona unutarnja. Zato smo otišli, s njom, do psihologa.

"Poremećeni odnosi, to me slabi, to mi je najteže", priznala je Antonija iskreno u ordinaciji.

Nakon razgovora sa psihologom Antoniju smo odveli na kvantnu dijagnostiku tj. dijagnostiku biorezonancom. To je preventivni pregled u kojem se putem frekvencija stanica očitava kako koji organ radi. Ovom se metodom može vidjeti općenito stanje organizma te pronaći uzrok nekakvih upala.

"Antonija je poprilično zdrava, vidi se da živi zdrav život i da pazi na sebe, pazi na prehranu, Našli smo neke alergene, neke bakterijice koje su za sada pod kontrolom, ali ako se ne napravi neka terapija, ili neki detoks organizma može doći kasnije do nekih upala ili infekcija", otkriva viši fizioterapeut Nikola Hofer.

Od sporta, preko uljepšavanja i psihologa do dijagnostike biorezonancom. Antonija nam je pokazala da hoće i može sve. Poslužit ćemo se na kraju njezinom rečenicom: "Možemo mi sve slobodno reći, ničeg se ja ne sramim." Neka to bude i vama poruka za kraj ove priče. Živite život onako kako osjećate, a ne kako to drugi od vas očekuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene