Antonia Dora Pleško ovih je dana završila rad na svom prvom spotu. U Supertalentu se istakla sjajnim vokalnim sposobnostima, a sada je vrijeme za ozbiljne i prve korake u karijeri...

Galerija


Mlada Splićanka, koja je u više navrata oduševila žiri Supertalenta, započinje svoju glazbenu karijeru. 19-godišnja Antonia Dora Pleško ovu je priliku, kaže, čekala cijelog života. Donosimo vam prve kadrove snimanja njezina spota.

Vezani članci In Magazin: Željko Bebek i sin Zvonimir Kakav otac, takav sin, Željko Bebek prvi put zapjevao u duetu sa sinom Zvonimirom, a on već ima vojsku obožavateljica! Matija Vuica i Jurica Popović Njihova ljubav i suradnja traje 40 godina, a prisjetili su se svojih početaka: "Bila sam druga vrsta pojavnosti"

19-godišnja Antonia ovih će dana i službeno postati kolegica svojih nekadašnjih uzora. Naime, njezin izniman glazbeni talent primijetili su i brojni drugi profesionalci, pa su je pod svoje okrilje uzeli Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla, s kojima kreće u osvajanje publike.

"Još uvijek mi pari kao san jer sam sanjala da se sve ovo događa i ovo se sad stvarno događa, i još to ne kužim. Najsretnija sam zbog tog Supertalenta jer da njega nije bilo, možda me ne bi vidio Ante i Shalla. Spremna sam na sve jer ovo čekam 19 godina i ovo je sad moja prilika i ono, dajem sve od sebe, sto posto", priča Antonia.

Dokazani autorski dvojac za početak karijere namijenio joj je pjesmu naziva "Na kraju". Ovih je dana na različitim lokacijama u Zagrebu snimila i videospot koji će uskoro biti objavljen. "Jako sam uzbuđena, puna adrenalina i jedva čekam da se to smontira, ja bih to odmah sutra da vidim kako će izgledati. To je moj prvi spot i moja prva pjesma i čekala sam trenutak da bude baš nešto s čime ja mogu izaći, da se i meni sviđa i da se sviđa ljudima."

Antonia je kao djevojčica željela biti pjevačica, plesačica i glumica, a danas smatra da dobra pjevačica mora sve to imati u sebi. "Mislim da osoba koja se bavi pjevanjem, mrzim tu riječ bavi, koja je pjevač, koja voli i živi pjevanje i glazbu, da ta osoba u sebi treba imati glumu i plesne pokrete jer to je sve bitno da bude izvođač", kaže Pleško.

Za njezin glazbeni ukus ponajprije je zaslužna Antonijina majka. Velika joj je potpora u životu bio i Gibbonijev sin Rando, no saznali smo da je došlo vrijeme za novi početak. Na pitanje grije li je ljubav još uvijek, odgovorila je samo: "Joooj..."

No Antoniji ništa ne može pokvariti ovaj trenutak koji sanja cijelog svojeg života i ne može dočekati da njezina prva pjesma ugleda svjetlo dana i nađe put do publike koju je nastupima u Supertalentu već osvojila.

Što je još Antonia otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.