Novi izgled za novi singl. Antonia Dora Pleško pokazala je na Supertalentu zavidne vokalne mogućnosti, a sada sprema i novu poslasticu za obožavatelje.

Galerija


Sjećate se Antonije Dore Pleško? Talentirana mlada glazbenica iz Splita bila je jedna od najzapaženijih sudionica Supertalenta na Novoj TV. Divan glas i stas krase mladu djevojku, a ona je zbog glazbe spremna intervenirati i u svoj izgled te uložiti u svoju ljepotu. Stoga je zbog spota za novi singl "Na kraju" promijenila frizuru i pokazala hip-hopersku frizuru s pletenicama.

Vezani članci Malin Andersson (FOTO: Profimedia) Ovo su dekoltei nad kojima nećete trepnuti: Čiji je veći, čiji bolji, čiji raskošniji? Antonia Dora Pleško (FOTO: Facebook) Je li to ona? Antonia Dora Pleško potpuno promijenila izgled

Sve to popratio je i isti takav zvuk. "Konačno je teaser vani! Da mi je netko prije godinu dana rekao da ću raditi s najboljima od najboljih, ne bih vjerovala. Iskočit ću od sreće, dreams really do come trude. Hvala Anti Pecotiću i Shalli što ste vjerovali u mene, hvala svima na setu (mislili smo da 'Na kraju' ipak nema kraja), hvala svim strpljivim ljudima koji su čekali zajedno sa mnom i dočekali ovaj dan", napisala je Pleško na svom Instagramu i kratkim isječkom najavila spot. Njeni obožavatelji oduševljeni su njezinom transformacijom. Zgodna Antonia podsjeća izgledom pomalo i na slavnu Kylie Jenner.