Novi izgled za novi singl. Antonia Dora Pleško pokazala je na Supertalentu zavidne vokalne mogućnosti, a sada sprema i novu poslasticu za obožavatelje.

Galerija


Sjećate se Antonije Dore Pleško? Talentirana mlada glazbenica iz Splita bila je jedna od najzapaženijih sudionica Supertalenta na Novoj TV. Divan glas i stas krase mladu djevojku, a ona je zbog glazbe spremna intervenirati i u svoj izgled te uložiti u svoju ljepotu. Stoga je zbog spota za novi singl "Na kraju" promijenila frizuru i pokazala hip-hopersku frizuru s pletenicama.

Vezani članci Sofia Richie (Foto: Profimedia) Mladoj ljepotici izvirile trake iz dekoltea, stvar spašavao 16 godina stariji dečko Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Nakon prve zajedničke večeri krenula je s njim na turneju, a za mjesec dana bila je trudna

Sve to popratio je i isti takav zvuk. "Konačno je teaser vani! Da mi je netko prije godinu dana rekao da ću raditi s najboljima od najboljih, ne bih vjerovala. Iskočit ću od sreće, dreams really do come trude. Hvala Anti Pecotiću i Shalli što ste vjerovali u mene, hvala svima na setu (mislili smo da 'Na kraju' ipak nema kraja), hvala svim strpljivim ljudima koji su čekali zajedno sa mnom i dočekali ovaj dan", napisala je Pleško na svom Instagramu i kratkim isječkom najavila spot. Njeni obožavatelji oduševljeni su njezinom transformacijom. Zgodna Antonia podsjeća izgledom pomalo i na slavnu Kylie Jenner.