Žanamari, Zorica Andrijašević Donna (FOTO: Privatni album)
Žanamari, Zorica Andrijašević Donna (FOTO: Privatni album)

Zorica Andrijašević Donna jedno je vrijeme bila, zbog obitelji, manje u javnosti.


Pjesmu „Izgubljene stvari“ koju autorski potpisuje i pjeva Zorica Andrijašević Donna dosad smo mogli čuti samo u radijskom eteru, no, mnogobrojni upiti za spot „natjerali“ su je da ovu odličnu pjesmu uobliči i u video spot. U tome joj je priskočila u pomoć njena sugrađanka Žanamari koja u zadnje vrijeme sve češće sudjeluje u produkciji i režiji spotova.

Vezani članci Žanamari Perčić Sunce, more, plaža i mini bikini: Koje su domaće zvijezde ovog ljeta blistale na plaži? Žanamari progovorila o majčinstvu i pjevanju na dočecima (Foto: Dnevnik.hr) Vrlo je čudan događaj zbog kojeg lijepa Žanamari ne želi pjevati na novogodišnjim dočecima

Žanamari, Zorica Andrijašević Donna (FOTO: Privatni album)
Zorica Andrijašević Donna (FOTO: Privatni album)


''Vrlo sam sretna što sam uspjela realizirati ideju snimanja spota za pjesmu “Izgubljene stvari” na prekrasnim lokacijama Tučepa. Zahvaljujući prijateljstvu i međusobnoj podršci kao i Tučepima za koje smo emotivno vezani, rodila se ideja da producentsku palicu prepustim iznimno kreativnom glazbenom paru Žanimari i Mariju Perčiću. Kliknuli smo se na prvu što se može vidjeti i po snimljenom materijalu. Pri tome smo se i urnebesno zabavili. Ideje su prštale na sve strane i već se radujem nekom novom zajedničkom izazovu. Ponosna sam na cijeli team i nadam se da će publika uživati u pjesmi kao i mi dok smo je stvarali i snimali'', pojasnila je Zorica svoju novu suradnju.

Riječi hvale o novoj suradnji imaju i bračni par Perčić. ''Bilo mi je iznimno zadovoljstvo režirati Zoričine scene, i skupa s njom osmišljavati njezin imidž za ovaj spot. Ja ju vidim kao damu, koja pršti energijom i privlačnošću te sam željela da ovaj spot to reflektira. Iako pjesma priča o ljubavi koja ju je dosta povrijedila, nju sam vidjela kao snažnu ženu koja unatoč unutarnjoj boli ostaje pobjednica, ide dalje i iz te ljubavne priče uzima samo lijepa sjećanja'', kazala je Žanamari.

Žanamari, Zorica Andrijašević Donna (FOTO: Privatni album)
Žanamari, Zorica Andrijašević Donna (FOTO: Privatni album)


''Ovo je prvi put da Žaky i ja kao tim V.R.H. Productions, radimo spot za drugog izvođača te je ovo početak jedne nove ere kako u našem radu tako i u Zoričinom. Moram reći da mi je ovo do sad najjača njena pjesma i da zaslužuje da bude hit. Siguran sam da ćemo dalje surađivati na novim spotovima, ali i na novim pjesmama, jer su se rodile već neke odlične ideje'', kazao je Mario Perčić.

Žanamari, Zorica Andrijašević Donna (FOTO: Privatni album)
Mario Perčić, Zorica Andrijašević Donna (FOTO: Privatni album)


Aranžman i produkciju pjesme „Izgubljene stvari“ potpisuje Zoričin stalni suradnik Leo Škaro, a pjesma je prošle godine osvojila je Grand prix na festivalu u Korčuli. Zorica sve češće piše pjesme i za svoje kolege pa je tako napisala pjesmu „Da san ima mota“ za Mladena Grdovića, „Glumica“ za Ninu Donelli, a jednako je veseli pisati i pjesme za djecu.