Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena. Ovaj domaći par svojim primjerom to i dokazuje.


Mario Perčić zarobio je srce naše popularne pjevačice Žanamari. No, unatoč tome što je zauzet brojne obožavateljice i dalje mu se nemilice upucavaju putem društvenih mreža. Njegov profil zapeo je za oko mnogim pripanicama nježnijeg spola što ni ne čudi s obzirom da je Mario pravi frajer.

 

A post shared by Mario Perčić (@joshuamacks) on

Vezani članci Žanamari (FOTO: PR) Prezgodna Žanamari opet razvalila: Provokativna priča o neobveznoj avanturi za jednu noć Slika nije dostupna Fatalan susret završio brakom: "Tu noć odlučili smo biti nerazdvojni"

Njegovo apolonsko tijelo ukrašeno brojnim tetovažama golica maštu mnogima pa komplimenti pljušte sa svih strana. "Opet brutalno dobar", "Nemam što za reći. Precool si tip", "Goriš", samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod Marijevih fotografija na Instagramu.

 

A post shared by Mario Perčić (@joshuamacks) on

Njegovim obožavateljicama očito ne smeta ni to što se ispod njegove svake fotografije može naći i kompliment njegove lijepe supruge. Seksi Mario postao je omiljen među Hrvaticama, a njegova popularnost sve više raste otkako je zaplivao glazbenim vodama pod umjetničkim imenom Joshua Macks. Nedavno je tako snimio i duet sa Žanamari, a njihova suradnja pokazala se kao pun pogodak. Žanamari i Mario jedan su od rijetkih parova na domaćoj sceni koji funkcioniraju odlično i na privatnom i na poslovnom planu, a mi se nadamo da će tako i ostati.

 

A post shared by Mario Perčić (@joshuamacks) on