Supružnici Žanamari i Mario Perčić upoznali su se na Zrću prije četiri godine i tada su jedno drugome dali važno obećanje.


Pjevačica Žanamari  sa suprugom Marijom Perčićem sinoć je tulumarila na Zrću. Supružnici su uživali u koncertu legendarnog DJ-a Stevea Angella koji je nekada žario svjetskim klubovima kao dio trojca Swedish House Mafia. Danas je jednako uspješan i kao samostalni producent, izdavač i DJ, a to je i pokazao u klubu Aquarius.

Vezani članci Žanamari Perčić Žanamari 40. rođendan obilježila fotkom u tangicama i tako opravdala titulu jedne od najseksi Hrvatica Žanamari Perčić Sunce, more, plaža i mini bikini: Koje su domaće zvijezde ovog ljeta blistale na plaži?

U odličnoj glazbi i atmosferi kluba uživala je i Žanamari, koja se prisjetila romantične večeri u Aquariusu kada je svom suprugu dala važno obećanje. "Meni i mom mužu je jedan izlazak upravo u ovaj klub bio znakovit. Tu noć prije 4 godine smo odlučili biti nerazdvojni. Zato se uvijek vraćamo ovdje, baš nekako na obljetnicu tog našeg prvog zajedničkog partija. Mnogima je ovaj klub sinonim najluđe zabave, a nama romantike. Sinoć nam je bilo baš lijepo prisjetiti se našeg upoznavanja, a uz to uživati u setu Steve Angella. Volim dobar house, a onaj švedski najviše" ispričala je Žanamari.

Inače, supružnici Perčić nedavno su objavili i zajednički singl "Pina Colada" koji će zasigurno postati jedan od onih hitova koji će vas podsjećati na ovo ljeto.