La-La Land i njegova magična glazba, ovaj put u izvedbi vrhunske pijanistice zanosnog tijela Lole Astanove i svjetskog majstora na čelu iz proslavljenog dvojca 2CELLOS Stjepana Hausera.

Galerija


Na Međunarodni dan žena, kao poklon svim ženama i romantičarima, dolazi nam još jedna senzibilna i zavidno osebujna muzika iz radionice, sada već uigranog tima Lola & Hauser.

Nisu dugo čekali prezentirati svoja glazbena umijeća. Ovaj put odabrali su poznatu temu, Oscarom nagrađenog filma 'La La Land' koja je poznata kao ‘Mia & Sebastian's theme’, u izvedbi Emme Stone i Ryana Goslinga.

Režiju potpisuje Darko Drinovac, a "zvjezdani gradovi" ovaj put postali su Zagreb i Varaždin. Glavne uloge pripale su Loli i Hauseru, koji su još jednom pokazali da je njihova kemija dovoljno jaka da probudi ljubavna čula svih onih koji čuju njihovu izvedbu.

La La Land i njegova magična glazba, ovaj put u izvedbi vrhunske pijanistice zanosnog tijela Lole Astanove i svjetskog majstora na čelu iz proslavljenog dvojca 2CELLOS Stjepana Hausera.