Nakon "Pelin i med", "Samo da ti si tu", "Nauči me" i "Dobro je", svoj naglasak dobiva pjesma "Zrno i pijesak", a Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli najavili su i koncert u Zagrebu.

Galerija


Sa svog hvaljenog i za Porina nominiranog albuma "Na putu", Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli predstavljaju singl i videospot, a ovom glazbenom novosti ujedno najavljuju i svoj prvi zagrebački samostalni koncert! Nakon "Pelin i med", "Samo da ti si tu", "Nauči me" i "Dobro je", svoj naglasak dobiva pjesma "Zrno i pijesak", koju autorski potpisuje Aljoša Šerić, dok je za izniman prateći videospot zaslužan cijenjeni hrvatski redatelj Radislav Jovanov Gonzo.

Vezani članci nemanja Hvaljeni domaći psych funk bend koji je oduševio publiku i kritiku objavio je video za novi singl "Terra Magica" Hiljson Mandela Iz pera domaćeg trepera koji je vlasnik nagrade za hit godine izlaze samo uspješnice, poslušajte njegovu novu pjesmu

Pjesma "Zrno i pijesak" od samih početaka stvaranja izdanja je među favoritima samog benda te je bilo samo pitanje trenutka kada će je predstaviti i kao samostalni singl, zajedno s pratećim videospotom. O tome iskreno govori i Vinko Ćemeraš: "Ovo je jedna od onih pjesama na koju smo kliknuli na prvo slušanje! Veliko hvala Aljoši, osjećamo sreću i ponos kada je izvodimo" te se osvrće i na proces stvaranja videospota: "Čuli smo puno priča o Gonzu, i nismo mogli niti sanjati da ćemo sada i mi imati svoju priču s njim! Uživali smo na snimanju spota, osjetili smo koliko Gonzo ima iskustva i koliko je sve profesionalno, i htjeli smo dati sve najbolje od sebe. Ostali smo svoji, i nadam se da će i publika uživati u gledanju spota, kako smo i mi u samom snimanju."

Priču iza ideje videospota otkriva i sam redatelj, Radislav Jovanov Gonzo: "Ritam i aranžman pjesme odvukli su me na plantaže pamuka, prašnjava gradilišta… Naravno da u spotu samo asociramo, ne i doslovno bivamo na takvoj lokaciji, ali taj blues-gospel ugođaj i energiju sam htio imati u slici. Uz ovakvu dobru pjesmu, bilo mi je bitno prenijeti energiju, jednostavnost i uvjerljivost u slici. Hvala Vinku, bendu i ekipi spota."

Predstavljanje novog singla i videospota glazbena je vijest kojom Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli najavljuju i svoj zagrebački koncert, koji će za njih ujedno predstavljati i prvu samostalnu koncertnu promociju debitantskog albuma – 15. svibnja održat će koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, u skladu sa svim aktualnim epidemiološkim mjerama. Ulaznice su dostupne u pretprodaji, po cijeni od 50 Kn, dok će na dan koncerta iznositi 70 Kn, a moguće ih je kupiti putem sustava Eventim. Vrijedi naglasiti i kako će koncert biti moguće pratiti i putem live-streama.

Pogledajte kako to izgleda kad se jedna od najljepših plavuša pretvori u crnku, na sreću, promjena je samo privremena

Stigao hladan odgovor iz palače nakon što je Harry prijateljici otkrio detalje njihova razgovora, jasno mu poručili što misle