intervju za dnevnik.hr

Prije godinu dana ovaj mladić je domaćoj javnosti bio još nepoznat, a danas ima dvije nominacije za prestižnu nagradu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli Galerija

Vinko Ćemeraš iza sebe ima uspješnu godinu unatoč pandemiji, a ovoga tjedna zaradio je i dvije nominacije za nagradu Porin. U intervjuu za DNEVNIK.hr ispričao nam je sve o počecima, planovima, ali i svojoj glazbenoj pozadini.

Prije samo godinu dana ovaj mladi glazbenik tek je kovao planove i sanjao o uspješnoj glazbenoj karijeri.

Pogledaj i ovo Nika Turković - 1 Njezino vrijeme tek dolazi Nika Turković osvrnula se na dio života koji ju je oblikovao: ''Bila je to ogromna prilika i luksuz, prije sam stvarno bila dijete''

Tada još nije mogao ni pretpostaviti kako će izgledati 2020., niti gdje će on sam biti u narednom periodu. Svijet je unazad dvanaest mjeseci skoro pa stao, a Vinko Ćemeraš bilježi jednu od najuspješnijih godina svog života.

Marljivi Vinko nije gubio vrijeme te je u proteklih nekoliko mjeseci objavio ukupno četiri singla. Pjesme "Pelin i med", "Samo da ti si tu", "Nauči me" i "Dobro je" redom su se izmjenjivale na listi najslušanijih pjesama u domaćem eteru i većina je dosegnula HR Top 40 listu, kao i na svim digitalnim servisima.

Kruna napornog i marljivog rada definitivno je album prvijenac "Na putu", objavljen u listopadu prošle godine, za koji je dobio i nominaciju za glazbeni nagradu Porin u kategoriji Najbolji album rock glazbe, a Vinko je dobio nominaciju i u kategoriji Novi izvođač godine. U video-intervjuu za DNEVNIK.hr ispričao nam je sve o protekloj godini, svojim planovima, ali i neke detalje koje javnost možda dosad nije znala.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) +5 Nina Agdal (Foto: Instagram) Celebrity Teško je povjerovati da su ovu ljepoticu nekoć posramljivali zbog njezina tijela na kojem danas zarađuje milijune!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene