Vinko Ćemeraš iza sebe ima uspješnu godinu unatoč pandemiji, a ovoga tjedna zaradio je i dvije nominacije za nagradu Porin. U intervjuu za DNEVNIK.hr ispričao nam je sve o počecima, planovima, ali i svojoj glazbenoj pozadini.

Galerija


Prije samo godinu dana ovaj mladi glazbenik tek je kovao planove i sanjao o uspješnoj glazbenoj karijeri.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle Clarkson otvoreno izvrijeđao Meghan Markle, zbog nje je stao u obranu kolege kojeg inače ne podnosi! Princeza Diana i princ Charles Konačno prikazana Dianina reakcija na Charlesov komentar je li zaljubljen u nju, i 40 godina kasnije ostavlja bez teksta

Tada još nije mogao ni pretpostaviti kako će izgledati 2020., niti gdje će on sam biti u narednom periodu. Svijet je unazad dvanaest mjeseci skoro pa stao, a Vinko Ćemeraš bilježi jednu od najuspješnijih godina svog života.

Marljivi Vinko nije gubio vrijeme te je u proteklih nekoliko mjeseci objavio ukupno četiri singla. Pjesme "Pelin i med", "Samo da ti si tu", "Nauči me" i "Dobro je" redom su se izmjenjivale na listi najslušanijih pjesama u domaćem eteru i većina je dosegnula HR Top 40 listu, kao i na svim digitalnim servisima.

Kruna napornog i marljivog rada definitivno je album prvijenac "Na putu", objavljen u listopadu prošle godine, za koji je dobio i nominaciju za glazbeni nagradu Porin u kategoriji Najbolji album rock glazbe, a Vinko je dobio nominaciju i u kategoriji Novi izvođač godine. U video-intervjuu za DNEVNIK.hr ispričao nam je sve o protekloj godini, svojim planovima, ali i neke detalje koje javnost možda dosad nije znala.

Teško je povjerovati da su ovu ljepoticu nekoć posramljivali zbog njezina tijela na kojem danas zarađuje milijune!