odlična glazba

Završni koncert turneje: Dobitnica ovogodišnjih nagrada Rock&OFF i Porin stiže pred publiku u Motovunu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Kinu Billy, u sklopu Motovun film festivala večeras nakon projekcija u 1 h publiku čeka Je Veux, četverostruka dobitnica Rock&OFF nagrade i ovogodišnja dobitnica Porina.

Rock&OFF Tour koji se održava po prvi put ove godine s ciljem dovođenja Rock&OFF izvođača u manje gradove gdje publika nema priliku uživati u takvoj glazbi, privodi se lagano kraju. Nakon odličnih koncerata u Đakovu, Kutini, Jelsi, Kninu, Samoboru i Ozlju, turneja završava u Motovunu!

Pogledaj i ovo Rock&Off Čak deset kategorija Jaka konkurencija za nagrade na petoj dodjeli Rock&Offa, objavljene su nominacije!

U Kinu Billy, u sklopu Motovun film festivala večeras nakon projekcija u 1 h publiku čeka Je Veux, četverostruka dobitnica Rock&OFF nagrade i ovogodišnja dobitnica Porina.

Uz Je Veux, Rock&OFF Tour uveličali su do sada i preostali nominirani i dobitnici u kategoriji Veliki prasak, a koji su bili u mogućnosti pridružiti se našoj turneji. To su: J.R. August, Ogenj, The Siids, BluVinil i Aklea Neon. Završni koncert turneje je slobodan za posjetitelje.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison - Hrvatski glazbeni savez.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lucia Glavich Mandarić Lucia Glavich Mandarić Lucija Glavich Mandarić (Foto: Dnevnik.hr) Lucia Glavich Mandarić (Foto: Andrea Paić) +4 Lucia Glavich Mandarić (Foto: Instagram) Celebrity Mlada zvijezda domaćih hit-serija fotkama u toplesu iznenadila obožavatelje: "Predivna si!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene