ljeto je pred vratima

Je Veux, Jonathan i Vatra sjajnim nastupima punima odlične energije otvorili novu koncertnu sezonu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Protekli vikend u Zagrebu obilježili su koncerti u novootvorenom Hala parku, gdje su nastupili Je Veux, Vatra i Jonathan.

Ovog je vikenda, dvodnevnim koncertnim događanjima, otvoren Hala Park. Multifunkcionalni prostor na Slavonskoj aveniji na velikoj je pozornici, uz vrhunsku produkciju, u petak ugostio Je Veux i Jonathan, dok je u subotu pred publiku samostalno stala Vatra.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''ovo je prvi put...'' Ivan Dečak o ostvarenju dječačkog sna: ''Konačno ćemo doživjeti taj trenutak!''

Fantastična Je Veux svojim je vrhunskim vokalom i zaraznom energijom otvorila koncertnu sezonu u Hala Parku i očarala publiku, dok su Jonathan isporučili eksplozivan nastup pred kojim nitko od posjetitelja nije ostao ravnodušan. U subotu je, kiši unatoč, na pozornicu suvereno stala Vatra te rasplesala i raspjevala publiku koja je više nego jasno pokazala kako nam svima nedostaju upravo koncerti i ona čarolija koja se događa isključivo na relaciji izvođač-publika.

Vrhunsko ozvučenje doprinijelo je odličnoj atmosferi, a popratni ugostiteljski sadržaji učinili su svim prisutnima boravak u Hala Parku još ugodnijim. Novo mjesto za izlaske i druženja, sa bogatim sadržajima, upravo se upisalo na koncertnu, kulturnu i gastro mapu grada Zagreba.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Celebrity Naša najljepša navijačica uzburkala strasti u Egiptu, rijetki mogu odoljeti ovakvim prizorima: "Habibi se uklopila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene