"Zalazimo k'o sunce"

Lidija Bačić se u svom novom spotu pojavljuje najmanje dosad, fokus je htjela staviti na emociju glasa

Lidija Bačić Lidija Bačić PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +0 Lidija Bačić Galerija

Atmosfera ljeta i ukulelea, uz sjajan glas Lidije Bačić, sve podsjećaju na ljeto i tople valove. Spot koji je radio Marko Dalić prati ljetovanje nekoliko mladih ljudi.

„Zalazimo k'o sunce“ je 16. singl s duplog Lidijinog albuma Revolucija koji je izašao krajem prošle godine, a pisali su je Miki Solus i Fayo. Atmosfera ljeta i ukulelea, uz sjajan Lidijin glas, sve nas podsjećaju na ljeto i tople valove. Spot koji je radio Marko Dalić prati ljetovanje nekoliko mladih ljudi.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Zanimljivo je da je ovo spot u kojem se Lidija najmanje pojavljuje do sada jer je sav fokus, po njenoj želji, na emociji glasa.

"Zalazimo ko sunce" je jedan od mojih favorita s albuma "Revolucija". Pisali su je Miki Solus i Fayo, ima taj osjecaj lita i sunca, samo moj glas i ukulele, volim vokalno interpretirati takve pisme i donijeti punu emociju teksta i atmosfere. Jedva sam cekala toplije dane da malo pricamo o ljubavi, litu, valovima...u ovom cudnom i stresnom vremenu. Čista romantika i emocija pršte iz ove pisme i mislim kako je posebna i ekstremno radiofonična.“ – rekla je Lidija Bačić Lille

Inače, Lidija već završava i novi album koji bi trebao izaći prije ljeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene