Dugoočekivani i najavljivani dvostruki album Lidije Bačić Lille konačno je vani! Album REVOLUCIJA donosi ukupno 17 pjesama na dva CD-a.

Galerija


Veliki hit singl „Vino rumeno“, „Neka ljubav nova“, „Tek je počelo“, aktualni singl „Radi Radi Radi“ i još neobjavljene pjesme „Zalazimo ko sunce“, „Tip top“ i „Trezori“ koja je najavljena kao nadolazeći singl. Na albumu se nalazi i obrada “Lijepe naše” koju je Lille objavila u vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu.

Vezani članci Lidija Bačić Lidija Bačić kod kuće snimila spot za novu pjesmu kako bi potaknula i druge da budu kreativni u izolaciji Lidija Bačić Lile u korzetu koji joj je jedva obuzdao bujne grudi, fanovi ne mogu odoljeti: "Udaj se za mene"

"Album "Revolucija" je definitivno moj najbolji potez u karijeri. To je priča koju smo gradili moj producent Fayo i ja. Različitim stilom pjesama koje pokazuju sav moj dijapazon, zaintrigirat ćemo radijske urednike i publiku. Na njemu smo radili posljednjih 7 mjeseci s autorskom ekipom Branimir Mihaljević, Denis Dumančić, Luka Kovačić, Raay, Boris Đurđević, Miki Solus, Suvy, ...Album predstavlja moju najbolju i najdražu namjeru dosad, vokalnu igru kroz različite pjesme i glazbenu komunikaciju sjajnih autora. Hvala svima koji su radili na njemu i svim radijima koji će sudjelovati", rekla je Lille uoči izlaska novog albuma.

„Dugo smo radili ovaj album, svaka pjesma je rađena s posebnom energijom i s puno ljubavi. Vjerujem da će to publika osjetiti i vraćati se ovome izdanju kroz buduće vrijeme jer je ovo hrvatski pop album u punom sjaju. Puno je tu hitova i pjesama koje će se tek čuti. Radujem se što je napokon Revolucija krenula u svoj glazbeni život“, izjavio je Lidijin menadžer i producent Fayo.

U pripremi je i dvostruka ploča „Revolucija“ koja bi se uskoro trebala naći u prodaji.

Objavljena najnovija fotografija iz zatvora nekad moćnog komičara, puno se promijenio u samo dvije godine