Lidija Bačić Lille objavilaje novi singl, a radi se o pjesmi "Trezori", moćnoj pop baladi koja je proizašla iz pera jednog od najboljih autora na ovim prostorima i Lidijinog dugogodišnjeg menagera – Faye, čije je stihove uglazbio Denis Dumančić.

Galerija


Lidija Bačić Lille nedavno je predstavila svoj aktualni studijski album „Revolucija“. U pripremi je i dvostruka ploča, a dok čekamo izlazak vinila, Lille predstavlja novi singl s albuma.

Vezani članci Lidija Bačić Lidija Bačić kod kuće snimila spot za novu pjesmu kako bi potaknula i druge da budu kreativni u izolaciji Lidija Bačić Lile u korzetu koji joj je jedva obuzdao bujne grudi, fanovi ne mogu odoljeti: "Udaj se za mene"

Riječ je o pjesmi „Trezori“, moćnoj pop baladi koja je proizašla iz pera jednog od najboljih autora na ovim prostorima i Lidijinog dugogodišnjeg menagera – Faye, čije je stihove uglazbio Denis Dumančić. Ovu predivnu baladu u kojoj Lidija još jednom pokazuje svoje iznimne vokalne sposobnosti, prati i video broj sniman pod redateljskom palicom Darka Drinovca.

Lille nas novim singlom uvodi u čistu emociju i još jednom opravdava status #istasiglas koji se uz nju veže.

Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu