svirka uživo

Šibenski BluVinil koncertno će predstaviti album prvijenac, na pozornici će im se pridružiti i bend Proleter

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

BluVinil je jedan od bendova iz milenijalskog vala, a nedavno su objavili album "Apaši" koji će publici predstaviti u klubu Boogaloo.

Šibenčani BluVinil od nedavne objave vintage rock-pop albuma prvijenca "Apaši" plijene pažnju medija i kritike, a ovog će petka 16.10., pjesme s netom objavljenog albuma predstaviti i uživo. Koncertnu promociju albuma pripremaju nam u Boogaloou, a na besplatnom koncertu kao support će im se pridružiti i mladi pop punk bend Proleter.

Pogledaj i ovo Proleter Intervju Domaći pop-punk bend otkrio sve o novoj pjesmi: "Singl "Druga prilika" odgovor je na prekid dugogodišnje veze"

Ulaz u Boogaloo otvara se u 20h, Proleteri su na pozornici u 21h, BluVinil u 22:15, a satnice se organizatori strogo pridržavaju.

BluVinil je jedan od bendova iz milenijalskog vala, a uz album "Apaši" čiju audio produkciju potpisuje Antonino Šimić iz Greenwood Studija, objavljen je i istoimeni naslovni singl i videospot za kojeg iz BluVinila kažu kako je ovo njihov najzabavniji i najbolji spot do sada, a nastao je pod redateljskom palicom mladog i talentiranog Tomislava Dugandžića, također Šibenčana.

Kao support stižu mladi predvodnici punk rocka i pop punka Proleter, koji su nedavno objavili singl "Druga prilika", a novom su pjesmom najavili novo studijsko izdanje te svježi zvuk na kojem rade već neko vrijeme.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 +5 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Celebrity Najpopularnija prodavačica mandarina stiže na Farmu: Proslavila se preko noći, a od dana za štandom potpuno se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene