fanovi jedva dočekali

Kultna ABBA objavila pjesmu snimljenu davne 1978. godine, novi album svjetlo dana će ugledati vrlo skoro

ABBA (Foto: Profimedia) ABBA (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 ABBA (Foto: Profimedia) Galerija

Grupa ABBA objavila je singl "Just a notion", treću pjesmu s dugoočekivanog albuma "Voyage" koji će svjetlo dana ugledati 5. studenog.

Švedska kultna grupa ABBA objavila je treću pjesmu sa svog dugoočekivanog novog albuma "Voyage". Singl "Just A Notion" je u petak ujutro bio dostupan na Spotifyju i YouTubeu i donosi klasični zvuk ABBA-e iz 70-ih godina.

Pogledaj i ovo ABBA - 1 Ponovno skupa! Pogledajte kako danas izgledaju članovi legendarne gupe ABBA, okupili su se prvi put nakon 40 godina!

To nije slučajno, jer pjesma je zapravo iz velike ere pop-grupe - prvi put je snimljena davne 1978., ali su je tada odbacili Agnetha, Bjorn, Benny i Anni-Frid. Za novi album sada je ponovno izvučena iz naftalina.

Objavljivanje pjesme "Just A Notion" slijedi pjesme "I Still Have Faith in You" i "Don't Shut Me Down", koje je ABBA predstavila početkom rujna - radi se o prvoj novoj ABBA-inoj glazbi u gotovo 40 godina.

Najavljujući novi album grupa s krajnjeg sjevera najavila je i nastup s virtualnim predstavljanjem vlastitih likova, takozvanim Abbatrima, u Londonu, kao i novi album "Voyage". Album kreće u prodaju 5. studenog i sadržavat će ukupno 10 pjesama, uključujući tri do sada objavljene.

"Don't Shut Me Down" već je preslušan više od 25 milijuna puta na Spotifyju, "I Still Have Faith in You" više od 15 milijuna puta.

Svjetski hitovi poput "Dancing Queen", "Gimme! Gimme! Gimme!" i "Mamma Mia" sada imaju deveteroznamenkasti broj slušatelja na platformama za streaming.

(Hina)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paris Ivana Paris - 3 Ivana Paris Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić +6 Ivana Paris i Vedrana Linardić Celebrity Teški trenuci u životu naše bivše misice Ivane Paris: Iznenada je preminula njezina mlađa sestra

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Legendarni Čombe postao otac i objavio prvu fotku s bebicom koja je na svijet stigla već prije nekoliko dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene