Koncert 2Cellos rasprodan je četiri mjeseca unaprijed, a na ovom poznatom koncertnom okupljalištu s bogatom tradicijom nastupale su mnoge svjetski poznate zvijezde.


2CELLOS su sinoć oduševili obožavatelje na rasprodanom koncertu održanom u legendarnom londonskom Apollo kazalištu (Apollo Theater).

Vezani članci Stanka za 2Cellos (Foto: Dnevnik.hr) Poznati hrvatski glazbeni dvojac se razilazi! Privremeno ili zauvijek? 2Cellos (Foto: Marko Grubišić) 2Cellos glazbenu pozornicu zamijenili daskama koje život znače

Koncert je rasprodan četiri mjeseca unaprijed, a na ovom poznatom koncertnom okupljalištu s bogatom tradicijom nastupale su mnoge svjetski poznate zvijezde. 22. prosinca 2CELLOS nastupaju u Turskoj, a od siječnja pa sve do travnja slijede SAD i Kanada. Na američkoj turneji će održati čak 42 koncerta.

Od svibnja sljedeće godine Luka i Stjepan sviraju u Europi i ujedno slave svoj peti rođendan, odnosno pet godina uspješne karijere. Među najavljenim nastupima je koncert u pariškoj Olimpiji koji je gotovo rasprodan pet mjeseci unaprijed (održat će se 1. lipnja 2016.) te veliki slavljenički koncert u Veroni, Arena, 11. svibnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook