u Firenzi

Što će reći Rozga? Stjepan se družio sa Sharon Stone osobno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovaj se događaj već tradicionalno održava svake godine u Palazzo Vecchio u Firenci, a privlači velik broj utjecajnih ljudi i slavnih osoba.

2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser, sinoć su nastupili na gala priredbi Celebrity Fight Night, poznatoj kao jednom od najelitnijih dobrotvornih evenata u svijetu.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Naši dečki su najprije nastupili zajedno s Andreom Bocellijem, na čiji su poziv i bili posebni gosti ovog eventa, i to pod ravnanjem maestra Zubina Mehte, jednog od najslavnijih dirigenata današnjice, s kojim su potom odsvirali još jednu stvar. A onda su uslijedile poznate izvedbe 2CELLOS kojima su dečki oduševili sve okupljene goste!

2CELLOS osvajaju Hollywood - skladaju pjesmu za film 'Septembers of Shiraz'

A oduševljena je bila i slavna glumica Sharon Stone, s kojom se Stjepan Hauser družio nakon koncerta. 'Imali smo divnu konverzaciju, bila je jako draga i srdačna! Rekla mi je kako već neko vrijeme prati naš rad te da je veliki obožavatelj, što me naravno oduševilo!', rekao je Stjepan koji je odnedavnou vezi s pjevačicom Jelenom Rozgom.

I brojni drugi slavni gosti nisu ostali ravnodušni na energiju i talent našeg slavnog dvojca, primjerice ni legendarni televizijski voditelj Larry King, s kojim su se dečki također upoznali.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene