Glumac Regé-Jean Page postao je prava senzacija društvenih mreža nakon što ga je na Instagramu zapratilo više od 4,6 milijuna ljudi i to u jako kratkom roku.

Galerija


Britanska serija "Bridgerton" oborila je rekorde gledanosti, nakon što je pogledana u više od 83 milijuna kućanstava diljem svijeta, a njezine glumce koji su nam dosad bili relativno nepoznati vinula u zvjezdane visine.

Vezani članci Regé-Jean Page - 1 Naljutio je i rastužio mnoge svojim potezom, a sada su poznati razlozi zbog kojih se odlučio na to Jonathan Bailey i Sabrina Bartlett Namučili su se da uvjerljivo odrade škakljive scene, bilo je tu puno nepredviđenih i urnebesnih nezgoda!

Možda je za to najbolji primjer glavni muški glumac, 31-godišnji Regé-Jean Page koji je utjelovio vojvodu Hastingsa i za kojim su žene i djevojke izgubile glavu te ga je u kratkom roku na Instagramu zapratilo čak 4,6 milijuna ljudi. Zbog toga su ga mediji prozvali svjetskom senzacijom baš kao i seriju koja ga stvorila.

Ono što mu je zasigurno donijelo dodatni broj obožavateljica su razgolićene i intimne scene u kojima je pokazao gotovo svaki dio svog golog tijela.

"Bilo je tu puno fizičkog posla, pa sam imao režim treniranja kao Rocky. Ustajao sam svaki dan u pet ujutro i išao u teretanu, gdje sam vježbao s trenerom. Bio je užasan prema meni sat i pol svako jutro prije nego što bi dan počeo. Skupio sam snage samo preživljavajući njegove vježbe. Srećom, umišljeni glumac u meni mogao je opravdati to jer gradio lik iz njegova fizičkog dijela. Također, ovo je žanr serije koji govori o fantaziji i glamuru", ispričao je Regé-Jean za magazin The Sun.

Iako za njega do nedavno nismo znali Regé-Jean već slovi i kao jedan od mogućih kandidata koji bi mogao zamijeniti Daniela Craiga u filmovima o "Jamesu Bondu", a što je potvrdila i naša anketa

Sunčala se u badiću kojeg kao da pola fali, dežurnim paparazzima nikako nije mogao promaknuti taj neobični kroj