John Corbett i Bo Derek sretnu vijest o vjenčanju neko su vrijeme zadržali za sebe, a glumac je odlučio da je sada pravi trenutak da ju objavi.

Galerija


Zvijezda serije "Seks i grad" John Corbett (60) prošle se godine u tajnosti oženio glumicom i seks-simbolom 80-ih Bo Derek (64). 

Vezani članci Kim Cattrall Neobuzdana zavodnica iz "Seksa i grada" danas ima 64 godine, a tek sad je otkrila neke detalje iz privatnog života Scena iz serije \ Omiljeni dečko Carrie Bradshaw ne skriva sijedu kosu, obožavateljice se slažu da stari poput vina

Corbett je lijepu vijest otkrio u CBS-ovoj emisiji "The Talk", a pokazao je i svoj vjenčani prsten. "Vjenčali smo se oko Božića", rekao je glumac koji promovira seriju "Rebel", u kojoj igra lik Gradyja Belloa. 

John, koji je svima poznat kao Aidan iz "Seksa i grada", nije se mogao prestati smješkati dok je govorio o braku. "Vjenčali smo se i ovo je vjerojatno prvi put da nismo pustili objavu u javnost, jako smo privatni ljudi", ispričao je. 

"Svi naši prijatelji i obitelj su znali, no ovo je prvi put da je jedno od nas javno reklo nešto o tome jer zaista nismo imali priliku za to. Nakon 20 godina odlučili smo se vjenčati. Nismo htjeli da 2020. bude takva da će se svi osvrtati na nju i mrziti je... Željeli smo izvući nešto lijepo iz toga", istaknuo je Corbett.

Njegova supruga Bo, koju svi pamte po seksi izlasku iz mora u filmu "Desetka" iz 1979., u kolovozu prošle godine objasnila je zašto ona i John dotad nisu izgovorili sudbonosno da. 

"Mislim da kada započinješ mladu obitelj i planiraš imati djecu, to je divna stvar i ima veliko značenje. No u našim životima još nije bilo potrebe za time", ispričala je Derek, koja iza sebe ima jedan brak. 

Kao 20-godišnjakinja udala se za 30 godina starijeg glumca i filmskog producenta Johna Dereka te je bila u braku s njim dok nije preminuo 1998. od zatajenja srca u 72. godini. Bila je uvjerena da nakon toga više neće pronaći ljubav. 

No kada je srela Johna, odmah je osjetila privlačnost, utjehu. "Nasmijava me cijelo vrijeme, pun je života i radosti. Privukao me tada i još me privlači. Živimo dan po dan i mislim da je to još uvijek to. Sada smo se još malo više smirili zajedno", ispričala je Bo.

Jasno je koliko je par i dalje zaljubljen jer na svakom pojavljivanju u javnosti blistaju skupa, šapuću si i ne mogu skinuti pogled jedno s drugoga. 

Ni izvanserijska ljepotica nije uspjela dovesti do oltara nekad neukrotivog neženju, a zanimljivo je kakve riječi imaju jedno za drugo nakon prekida

Prvi zajednički izlazak s 15 godina starijim partnerom pao je u drugi plan zbog pozamašnog dekoltea i jako zanimljive haljine