Šokirao svojom pričom

Kako se omiljeni glumac iz kultne serije mijenjao tijekom godina? Činilo se da ima baš sve, ali dotaknuo je dno dna

Matthew Perry (Foto: AFP) Matthew Perry (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: AFP) Matthew Perry (Foto: Getty) Matthew Perry (Foto: Getty) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) +0 Matthew Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Matthew Perry od 1994. do 2004. godine nasmijavao je publiku te prikupljao obožavatelje diljem svijeta svojom odličnom ulogom Chandlera, no iza kulisa odvijale su se drugačije stvari.

Američki glumac Matthew Perry najpoznatiji je po ulozi Chandlera Binga u kultnom sitcomu "Prijatelji", a od početaka snimanja serije do danas njegov se život potpuno promijenio, ali ne nabolje. 

Pogledaj i ovo David Schwimmer i Matthew Perry - 4 "obitelj od šest stranaca" Poslije više od dva tjedna šutnje legendarni Ross objavio je najdražu fotografiju s Chandlerom pa dirnuo sve do suza

Omiljeni Perry od 1994. do 2004. godine nasmijavao je publiku te prikupljao obožavatelje diljem svijeta svojom odličnom ulogom Chandlera, no kako mu je karijera krenula uzlaznom putanjom, tako je njegov privatni život krenuo obrnutim putem. Pripremaju se i nove epizode "Prijatelja" u kojima će se pojaviti i on, no danas zbog problema s drogama i alkoholom ne nalikuje više sebi.

I u kultnom se sitcomu tijekom 10 sezona vide promjene na njegovu tijelu, a sve su povezane s ovisnostima. Težina mu je cijelo vrijeme varirala toliko da je često gubio i dobivao po deset kilograma. Na liječenju je bio zbog ovisnosti o tabletama i alkoholu, a jednom je prilikom priznao da se ne sjeća tri godine snimanja "Prijatelja" zbog količine opijata koju je uzimao.

Perry je sada vidno prikupio višak kilograma, a na svim fotkama u posljednje vrijeme izgleda umorno i iscrpljeno. Obožavatelji i prijatelji zabrinuti su za slavnoga glumca, a mnogi njegov izgled pripisuju nedavnom prekidu s djevojkom Molly Hurwitz.

S 21 godinu mlađom agenticom za talente glumac je potvrdio vezu u siječnju ove godine, a i dalje se ne zna točan razlog njihova prekida. Ona mu je pomagala u borbi s ovisnošću, a bivši par navodno je ostao u prijateljskim odnosima. Perry je nedavno ljubav počeo tražiti i na internetu te je ponovno aktivirao svoj profil na aplikaciji Ray.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto:Profimedia) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) +9 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najljepša plavuša zarobljena u paklu ovisnosti postala je sjena same sebe – muškarci su patili za njom, a žene joj se divile

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene