Omiljeni Chandler

Posrnuli glumac traži ljubav preko interneta nakon prekida s 21 godinu mlađom djevojkom

Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Getty) +0 Matthew Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Matthew Perry ponovno je aktivirao svoj profil na aplikaciji za traženje partnera nakon prekida veze s Molly Hurwitz.

Zvijezda serije "Prijatelji" Matthew Perry (50) nedavno je prekinuo s 21 godinu mlađom djevojkom Molly Hurwitz

Pogledaj i ovo Matthew Perry Neki su bili na rubu suza Pogledajte najemotivniji trenutak s dodjele Emmyja, evo kako su se kolege oprostile od Matthewa Perryja: "Nisam bio spreman za ovo"

Kako pišu američki mediji, nije poznato zašto je par raskinuo vezu, no glumac se brzo posvetio traženju nove ljubavi. Naime, navodno preko aplikacije Raya samo nekoliko tjedana nakon prekida traži djevojku. 

 "Vraća se traženju cura na internetu i šalje im poruke", rekao je izvor za Us Weekly. Matthew je tijekom veze s Molly obrisao svoj profil na aplikaciji Raya, no sada ga je ponovno vratio. 

Glumac je s agenticom za talente potvrdio vezu u siječnju ove godine, no viđeni su skupa u restoranu u prosincu 2019. Ubrzo nakon što je njihova ljubav postala javna, čini se da se sve raspalo.

Molly je govorila prijateljima da joj se sviđa Matthew baš zato jer nije zaluđen slavom i normalno se ponaša. Ipak, izvor za Us Weekly kaže da to nije istina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seconds before we began to make love...

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on

"Tvrdila je da joj nije bitna slava muškarca s kojim je je u vezi, no  zapravo je voljela pozornost koju je dobivala zbog Matthewa", ispričao je. Glumčevi prijatelji su se nadali da će se skrasiti, a među njima je bila i njegova kolegica sa seta serije "Prijatelji" Courteney Cox. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene