Družile su se u Londonu

Zrinka Cvitešić objavila fotografije s Kolindom Grabar-Kitarović pa iskreno napisala što misli o njoj!

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Facebook 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) +3 Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Galerija

Zrinka Cvitešić na Instagramu je objavila fotografije s bivšom predsjednicom Hrvatske, Kolindom Grabar-Kitarović, s kojom se družila u Londonu.

Glumica Zrinka Cvitešić, koja godinama živi i radi u Londonu, nagrađena je za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu koju joj je uručio Hrvatski kulturni klub.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović nije u Hrvatskoj Evo gdje Kolinda Grabar-Kitarović provodi Uskrs: "Jedno od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo!"

Na dodjeli se pojavila i Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom, a Zrinka je na Instagramu objavila njihove zajedničke fotke uz koje je nahvalila bivšu predsjednicu Hrvatske.

"Bila je prva koja me nagradila za te moje koračiće van Hrvatske... Bila je prva i jedina iz tih najviših krugova koja me došla vidjeti u London na daskama koje život znače... I opet je tu... Žena ženi...", napisala je Cvitešić.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Na dodjeli nagrade Zrinku je iz prvog reda bodrio i njezin dugogodišnji partner Niko Kranjčar, a ona je održala emotivni govor kojim je dirnula sve prisutne.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić ima koronu: "Cijepljena sam dvaput, ali me ozbiljno sastavilo, mislila sam - pa neću baš noćas otegnuti''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene