Ostali su bez svega

Emotivna Zrinka Cvitešić priznala zbog čega je danas tako uspješna: "U prvom redu mi je malo neugodno"

Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Zrinka Cvitešić (Foto:IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić i Matija Vujica (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: Dnevnik.hr) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) +4 Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) Galerija

Zrinka Cvitešić dobila je nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu koju joj je uručio Hrvatski kulturni klub.

Naša uspješna glumica Zrinka Cvitešić nagrađena je nagradom za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu koju joj je uručio Hrvatski kulturni klub.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Predivne obje! Zrinka Cvitešić objavila rijetke fotografije s mamom, nema ju baš naviku pokazivati obožavateljima!

Zrinku je na dodjeli nagrade iz prvog reda bodrio njezin dečko Niko Kranjčar, a ona je održala emotivni govor kojim je dirnula sve prisutne.

"Otkrit ću vam večeras jednu tajnu, tajnu mog uspjeha. Ova današnja nagrada, kao i sve ostale, ima najmanje veze sa mnom. I to je najmanje moja zasluga. Moj dosadašnji mali uspjeh ima svoj recept, a ja ću vam otkriti njegove sastojke. Sad bi moj tata rekao da Turanj nije selo, već predgrađe, ali ja ću reći 'selo'. Selo odgaja dijete koje ne zna što su granice, ali vrlo dobro zna što je osjećaj pripadanja. Potrebni su vam roditelji koji voze polovan auto dovezen iz Njemačke, ali dijete ima koncertni klavir u sobi. Vjerojatno jedino dijete u selu tada. 1995. godine moji roditelji su sve izgubili, ali opet idu 'glavom kroz zid', jer dijete želi ići studirati u Zagreb, a to košta. Za recept za uspjeh treba vam i jedna sestra koja vam pred ispitni koncert iz klavira namjerno slomi mali prst jer joj ide na živce vaše učestalo vježbanje. U tom trenutku se kod vas rađa čelična volja za uspjehom. Koncert je svejedno odrađen s longetom od 20 centimetara. Trebaju vam i bake i dede, posebno jedan deda kojemu ste centar svijeta. Trebaju vam učitelji i profesori koji često nisu ni svjesni kolika je njihova zasluga u stvaranju jednog mladog bića. U prvom redu mi je malo neugodno jer sam išla provjeriti i uvjerljivo sam najmlađi primatelj ove nagrade u povijesti Hrvatskog kulturnog kluba, pa mi je malo neugodno jer ima ljudi koji su to trebali dobiti puno prije mene. Mislim da su me obvezali da se moram sada još više truditi i još više to zaslužiti", izjavila je Zrinka.

Glumica se ove godine na društvenim mrežama pohvalila kako će glumiti u novoj Amazonovoj seriji "The Power" i da će stati uz bok velikih svjetskih zvijezda poput Tima Robinsa, Leslie Mann, Eddieja Marsona i Johna Laguizamea.

"Jedva čekam", "Prekrasna moja Zrinka", "Predivna izvana, još ljepša iznutra", "Samo naprijed", "Bravo, ponosan sam na tvoje uspjehe", poručili su joj tada njezini obožavatelji.

Zrinka je inače u vezi sa šest godina mlađim Niko od 2014. godine, a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. Prije toga bila je u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on sa Simonom Fistrić, s kojom je dobio kćer Loru.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney (Foto: Profimedia) +2 George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Tko je žena s kojom je Clooney bio u braku prije lijepe Amal, mnogi ni ne znaju da je već jednom bio oženjen?

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) +7 Demi Moore (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših, ali njezino lice već mjesecima izaziva lagano čuđenje: ''Da nisam vidjela naslov, ne bih znala da je ona''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene