Zrinka Cvitešić je na svojem Instagramu otkrila da se vratila u London, gdje nastavlja snimati seriju "The Power" .

Galerija


Naša najzaposlenija glumica Zrinka Cvitešić na svojem je Instagramu otkrila da se vratila u Veliku Britaniju nakon što je posljednje mjesece provela u Hrvatskoj.

Vezani članci Zrinka Cvitešić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Nova stranica u životu Zrinke Cvitešić – četrdesete su našoj glumici donijele ostvarenje sna! Niko Kranjčar i Dušan Bućan (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar uživali u Dubrovniku, nogometaš se više družio s njezinim kolegom

"Moj drugi dom", napisala je Zrinka pored fotografije iz Londona uz koju je otkrila i da se morala vratiti kako bi dovršila snimanje Amazonove serije "The Power", u kojoj igra jednu od glavnih uloga, a uz nju glume i zvijezde kao što su Tim Robbins i Leslie Mann.

Cvitešić će u seriji utjeloviti Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije koja svog supruga ubije te preuzima vlast i državu pretvara u carstvo Bessapara. Snimanje serije počelo je prošle godine u Kanadi, no odgođena je premijera zbog pandemije koronavirusa. Premijera njezine nove serije najavljena je za početak sljedeće godine.

Vijest o nastavku snimanja razveselila je njezine pratitelje, koji su joj u komentarima poručili da jedva čekaju pogledati seriju.

Zrinka je prije povratka u London u Zagrebu igrala u predstavi redatelja Branka Ivande "Kad svijeće dogore", a bila je i potpora svojom životnom partneru Niki Kranjčaru, koji je u ožujku sahranio svojeg oca Zlatka. Zbog toga je na neko vrijeme svoje obveze stavila na čekanje, no očito ih više nije mogla odgađati.

Zrinka i šest godina mlađi Niko zajedno su od 2014., a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. Zrinka je prije veze s Nikom bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on sa Simonom Fistrić, s kojom je dobio kćer Loru.

Ne može prestati dijeliti fotke pozadine svoje drage u tangicama, no neke je drugi prizor više zainteresirao

Zlobni komentari nisu ga spriječili da i četvrti put uplovi u bračnu luku, i to s 39 godina mlađom studenticom