Nova sezona Supertalenta je u pripremi, a mi smo žiri i voditelje ispreskakali pitanjima o projektu, ali i saznali koji su njihovi talenti.

Galerija


Supertalent opet će okupiti najzanimljivije talente i nema sumnje da će nas opet oduševiti. Iako se ponekad čini kako više nema talenata i kako smo premala zemlja, iznenadili biste se što će nam sve donijeti nova sezona.

Vezani članci Davor Bilman Mia je saznala što bi članovi žirija učinili s 200 tisuća kuna, Bilmanov odgovor dobro će vas nasmijati! Maja Šuput, Davor Bilman, Janko Popović Volarić, Martina Tomčić Žiri Supertalenta pokazao drugu stranu, onu djetinjastu: Pogledajte kako se ludo zabavljaju!

''Može me uvijek nešto iznenaditi. Često me iznenadi kada nekoga na prvi pogled gledate kao nekoga tko neće znati plesati, a onda rasturi i svi ostanemo iznenađeni'', otkrio je Rene Bitorajac.

''Vjerujem da će nova sezona biti makar jednako dobra kao prošle godine, ali posebno me veseli druženje žirija. Nama je jako zabavno, mi sebe zovemo antitalenti i da se snima samo ono što mi pričamo, to bi bila jedna ozbiljna emisija'', otkrila je Maja Šuput.

Ipak, puno je još talenata koji nisu svoja umijeća pokazala javnosti. No zato je tu supertalent.

''Često oni posebni talenti, oni dijamanti, čuče negdje doma. Ja želim da nam se ove godine pojave baš ti koji su negdje skriveni'', poželjela je Martina Tomčić.

Prošla sezona bila je megauspješna, a pod dojmom su još i naši voditelji i žiri.

''Uvijek ću pamtiti prošlogodišnje pobjednike Emila i Mateju. Oni su bili baš sjajni. Pamtim i neke čudne talente, kao recimo hipnotiziranje ribice'', prisjetio se Igor Mešin.

''Bilo je točki za koje sam mislio da me neće pogoditi pa su me na kraju dirnule. Tu bih izdvojio harmonikaša čiji je nastup bio uistinu dirljiv'', kazao je Davor Bilman.

''Mene je oduševio Martin Kutnar. Ja sam mu stisnuo zlatni gumb i baš sam bio sretan što je bio drugi u finalu'', govori Janko Popović Volarić.

Na kraju smo otkrili i koji su supertalenti naše ekipe. Tako je Rene priznao da je krenuo pisati, Janko je nekada trenirao košarku i dobar je s fotografiranjem, Maja je sigurna da bi bila najuspješnija kao glumica. Davor Bilman voli zgubidaniti, iako to mnogi ne vide talent. Martina Tomčić pak toliko dobro vidi da može čitati mala slova izdaleka. Isto smo testirali na licu mjesta, a kako to izgleda, možete pogledati u našoj videopriči.