Turski glumci svakim danom sve više osvajaju ženska srca.

Galerija


Naše male ekrane, već su osvojili, a mnoga ženska srca zakucaju nešto brže na njihov spomen. Radi se naravno o turskim glumcima.

Vezani članci Salih Bademci (Foto: Instagram) Zvijezda serije ''Istanbulska nevjesta'' otkriva: ''Kako mi je vlastita supruga postala ljubavnica'' Slika nije dostupna Burak silazi s trona! Turski seks-simbol zaludio djevojke diljem svijeta

Od atraktivnog izgleda do impresivnih glumačkih vještina. Kad se turski glumci pojave na malim ekranima, mnoge dame ostaju bez daha. No ono što ih čini još zanimljivijima, jest njihov šarm, kojim vješto barataju i ispred i iza kamere. Jedan od najpopularnijih je svakako Ožđan Deniz, kojeg smo gledali u seriji Istanbulska nevjesta.

Turski glumci (FOTO: Dnevnik.hr)
Turski glumci (FOTO: Dnevnik.hr)

No nije uspješan samo kao glumac. Ožđan je već s devet godina počeo zarađivati od glazbe, a dosad je objavio čak 11 albuma. Otkad se pojavio na sceni, ovaj 45-godišnji glumac i redatelj slovi kao jedan od najzgodnijih glumaca u svojoj zemlji. Sretno je zaljubljen u 20 godina mlađu Fejzu Aktan, s kojom je dobio dijete.

Turski glumci (FOTO: Dnevnik.hr)
Ozcan Deniz (FOTO: Dnevnik.hr)

Njegov kolega iz serije Istanbulska nevjesta Berkay Hardal, također slama srca brojnih gledateljica. 21-godišnji glumac dobiva mnoge ponude od obožavateljica, no sreću je pronašao s kolegicom sa seta.

Turski glumci (FOTO: Dnevnik.hr)
Berkay Hardal (FOTO: Dnevnik.hr)

Erkana Petakkaya mediji i obožavateljice u Turskoj odavno su prozvali turskim Georgeom Clooneyem. Osim fizičke sličnosti, s popularnim glumcem Erkan dijeli i izraziti glumački talent, koji je pokazao u brojnim serijama. Uz to što smo ga gledali u ulozi Rize, u popularnoj seriji Dila, gledali smo ga kao odgovornog, poslovnog i uspješnog muškarca Džihana u omiljenoj seriji Tuđi život.

Turski glumci (FOTO: Dnevnik.hr)
Erkan Petekkaya (FOTO: Dnevnik.hr)

Kad se prije nekoliko godina prikazivala serija Sila, mnoga je ženska srca osvojio markantni glumac Mehmet Alakurt. Svoju karijeru ovaj je glumac započeo pobjedom na natjecanju Best Model Turske 2001. godine. Bilo ga je nemoguće ne zapaziti, s obzirom na to da je visok 190 cm.

Turski glumci (FOTO: Dnevnik.hr)
Mehmet Alakurt (FOTO: Dnevnik.hr)

Romantična ljubavna priča između prelijepe Asi i zgodnog Demira doslovno je začarala TV gledatelje. U vrijeme emitiranja turske serije ASI, u svim je domovima u Hrvatskoj apsolutna tišina. No prikazivanje serije, muškarcima u Hrvatskoj stvorilo je i realan problem. Naime, žene su im šarmantnog Demira ili Murata nametnule kao imperativ. No Murat se ne smatra osobito lijepim muškarcem.

Turski glumci (FOTO: Dnevnik.hr)
Murat Yildirim (FOTO: Dnevnik.hr)

Turski Brad Pitt, 35-godišnji plavooki Kıvanç Tatlıtuğ bivši je košarkaš i najljepši model svijeta 2002. godine. Glumio je bogatog i osjećajnog supruga u seriji "Gümüş", problematičnog frajera u "Sjever i Jug", kao i nesigurnog ljepotana u seriji "Zabranjeno voće". Zbog svojeg neodoljivog izgleda, s razlogom se godinama nalazi na ljestvicama najzgodnijih turskih glumaca.

Prema mnogima, titulu najzgodinijeg ipak nosi Burak Ozcivit. Žensku populaciju osvojio je svojim izgledom, ali i šarmom. Poznat je po ulozi Kermala u seriji "Bit ćeš moja", a uz glumu, uspješno se bavi i modelingom. 2005. godine dobio je titulu najboljeg modela Turske, a na svjetskom izboru zauzeo je drugo mjesto. Vječnu reputaciju zavodnika osporio je ove godine, kada je oženio svoju dugogodišnju djevojku Fahriye Evcen, koju je odveo na čak dva medena mjeseca. Ipak, turska megazvijezda proživljava svoje najteže dane. Suočio se, naime, s poslovnim neuspjesima, a i obiteljska drama koju proživljava posljednjih mjeseci zbog bolesti punca dodala je još malo soli na duševne boli kroz koje prolazi.

Turski glumci (FOTO: Dnevnik.hr)
Burak Özçivit (FOTO: Dnevnik.hr)

Više pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.