Ah ti tračevi

Burak svima začepio usta: ''Moja prekrasna supruga je toliko dobra da nas zajedništvo čini zdravima i mirnima''

Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Burak Özçivit i Fahriye Evcen (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) Burak Özçivit (FOTO: Instagram) +0 Burak Özçivit (Foto: Instagram) Galerija

Burak Özçivit i Fahriye Evcen pokazali da nemaju bračnih problema.

Burak Özçivit i Fahriye Evcen nisu u dugom braku, no svako malo ih prate glasine kako imaju bračnih problema te kako je pred njima pravi brodolom.

Pogledaj i ovo Burak Özçivit, Fahriye Evcen (FOTO: Instagram) Nastala prava panika Je li sve u redu? Burak prekinuo odmor zbog trudne supruge, Fahriye završila u bolnici

Burak i njegova supruga to su već nekoliko puta demantirali, no taj je trač toliko proširen da se čak s njima počela sprdati i Burakova bivša djevojka.

Sada je glumac odlučio svima začepiti usta pa je objavio fotografiju gdje sa suprugom uživa na odmoru na jahti. ''Moja prekrasna supruga je toliko dobra da nas zajedništvo čini zdravima i mirnima'', napisao je Burak na Instagramu i pokazao koliko su sretni.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene