Skupi pokloni

Žene dinastije Todorić: Dizajnerske torbice i slavne prijateljice! Život optočen bogatstvom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Žene obitelji Todorić nesumnjivo su okusile sve čari lagodnog života. Dok su neke često punile medijske stupce, druge su vodile samozatajan život.

Nesumnjivo, glavna je tema u Hrvatskoj pretres Kulmerovih dvora koji su postali sinonim za raskoš. A luksuzna vjenčanja, brendirana odjeća, skupa putovanja i slavne prijateljice bili su dio svakodnevnice žena iz obitelji Todorić. Koje su od njih voljele svjetla reflektora, a koje su zazirale od medija, priča je koju je objavio IN magazin.

Pogledaj i ovo showbuzz Martina i Ante Todorić Ljubav koja je počela kao bajka: Skromna ljepotica u naručju bogataša, uslijedili skupa svadba i slavlja

Nekad najutjecajnija obitelj u Hrvatskoj trenutačno proživljava svoje vjerojatno najtraumatičnije trenutke. No, prema gradskim kuloarima, kritično nije samo na poslovnom planu. Šuška se da u braku kćeri Ivice Todorića Ive Balent postoje trzavice.

''Ne daj Bože da dođe do nečeg ružnog. Sad je sve lijepo i divno i krasno, ja imam brak od 15 godina, troje djece'', govorila je Iva Balent prošle godine.

Iva je poznata kao ljubiteljica dizajnerske odjeće. Posebno su joj drage brendirane torbice. Mediji procjenjuju da ima kolekciju vrijednu gotovo 300 tisuća kuna. No bila je darežljiva i prema prijateljima. Severini, s kojom njeguje višegodišnje prijateljstvo, kao rođendanski poklon darovala je skupocjene cipele. Sevka i Iva na društvenim su mrežama često objavljivale zajedničke fotografije.

Iako je osvojila titulu najljepše Hrvatice, Martina Todorić, djevojački Novosel, rijetko se mogla vidjeti u medijima. Miss Hrvatske 1997. u bračnu je luku s najstarijim sinom Ivice Todorića Antom uplovila 2005. godine. Bilo je to spektakularno vjenčanje za 300 uzvanika, na kojem su goste zabavljali Jasmin Stavros i Jole. Martina i Ante Todorić roditelji su troje djece, a svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti. Tek se rijetko pojave zajedno, poput ovog puta na izložbi slika. Šuška se da se par rastaje.

U dinastiju Todorić ušla je i srbijanska manekenka Milica Milosavljević. Najmlađeg sina Ivana upoznala je New Yorku 2009. Iako su 2013. imali kraću pauzu od ljubavi, par je ovog Uskrsa obitelji obznanio da čekaju dijete i da će Ivica Todorić uskoro još jednom postati djed. Milica je poznata po tome što je bila sklona odjenuti odjeću bez potpisa:

''Treba uvijek kupiti nešto što je dobro i domaće i što je na kraju krajeva napravio netko tko je mlad, tko tek počinje i to treba podržati. Nije ipak sve u brendu'', govorila je Milica.

A predznak ''samozatajna'' najčešće se pripisuje supruzi Ivice Todorića. Vesna Todorić pojavljivala se u suprugovu društvu samo na važnijim događajima. Gotovo nikada nismo čuli njezino mišljenje o bilo čemu. I tako je bilo sve do ovih dana, kad se u medijima oglasila kako bi supruga opravdala od optužbi koje mu se stavljaju na teret.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene