Drama u dinastiji

Odvjetnica potvrdila: Martina Todorić zatražila razvod! "Točno je, zastupam ih u postupku"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Martina Todorić više nije sretna u braku. Zatražila je razvod, a potvrdila je to i njena odvjetnica Tereza Tea Krešić.

Čini se kako se obitelj Todorić, osim s poslovnim, mora nositi i golemim privatnim problemima. Naime, već neko vrijeme šuška se kako Todorićeva kći Iva Balent ima probleme u braku, a sada se isto priča i za njegova sina Antu Todorića koji je u braku s Martinom.

Pogledaj i ovo showbuzz Martina i Ante Todorić Ljubav koja je počela kao bajka: Skromna ljepotica u naručju bogataša, uslijedili skupa svadba i slavlja

Odvjetnica Tereza Tea Krešić potvrdila je za Jutarnji list da ih zastupa u procesu razvoda braka.

"Točno je da ih zastupam u postupku razvoda braka, ali ništa vezano uz sam postupak ne mogu komentirati jer je prema Zakonu javnost isključena, a radi se o zaštiti interesa njihove malodobne djece. Molim da se poštuje privatnost moje stranke i vezano uz to neću dalje komentirati postupak", rekla nam je zagrebačka odvjetnica Tereza Tea Krešić.

Dodala je i da taj postupak nema nikakve veze s događanjima u Agrokoru.

Ante Todorić s bivšom Miss Hrvatske u braku je od 2002. godine i imaju troje djece.

Osim toga, već neko vrijeme zagrebačkim elitnim krugovima širi se glas kako Hrvoje Balent više ne živi s Ivom, a priča se i kako su službeno zatražili razvod. Hrvoje i Iva Balent vjenčali su se u travnju 2001. godine. U braku su 16 godina i također imaju troje djece. Par je zadnji put u javnosti viđen sredinom rujna na proslavi jednog rođendana. Tada su djelovali sretno.

U ovakvim situacijama često se postavlja pitanja razvode li se bogati kako bi sačuvali bogatsvo, no čini se da ta sumnja nema smisla. ''Sve što je bračna stečevina, dijeli se popola. Dakle, razvod nema smisla jer ionako svatko od njih ima pravo na svoj dio. Evo primjera: Ako je suprug dužan milijun eura, on će to morati vratiti od svoje stečevine, a ne od ženine. Supruzi uvijek ostaje njezin dio. Dakle, razvodom se ništa neće spasiti'', kazao nam je pravnik Saša Pavličić, stručnjak za obiteljsko pravo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene