"Već 50?!"

Pogledajte detalje raskošne rođendanske proslave Željka Joksimovića, supruga Jovana priredila mu je feštu za pamćenje!

Željko Joksimović (Foto: PR) Željko Joksimović (Foto: PR) PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Joksimović (Foto: PR) Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) Željko Joksimović (Foto: PR) Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Željko Joksimović i Halid Bešlić (Foto: Laško) Željko Joksimović (Foto: PR) Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Željko Joksimović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Željko Joksimović proslavio je 50. rođendan samo dva dana nakon što je napunio Arenu Zagreb i održao koncert za pamćenje.

Željko Joksimović proslavio je sa stilom svoj 50. rođendan, a proslavu mu je u jednom prestižnom beogradskom lokalu organizirala supruga Jovana Joksimović.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

"Ja znam kako unutra sve izgleda, on nije htio slaviti rođendan, ali ja mislim da se 50. mora obilježiti. Ja u rođendanima uživam, hvala svima koji ste došli. Uživajte i vi, sada ćemo vam poslati neko piće", pozdravila je Jovana okupljene novinare, prenosi Blic.

Novinare je pozdravio i dobro raspoloženi slavljenik, koji je pritom otkrio i što je sam sebi poželio.

"Poželio sam sebi zdravlje. Kako već 50? Vidjet ću kad prespavam večeras hoće li sutra biti nešto drugačije. Jovana mi je svašta nešto poželjela, a poklonila mi je nešto jako dobro", izjavio je Željko.

Jovana je na proslavu stigla u kratkoj crvenoj haljini i bijelom kaputiću, dok se Željko odlučio za crno odijelo i bijele tenisice.

Fotografije s proslave pogledajte OVDJE

Veliku pozornost plijenili su Željkovi roditelji Vesna i Branislav Joksimović, koji se rijetko pojavljuju u javnosti, a među gostima je bio njegov menadžer Bane Obradović, koji je stigao s povećim poklonom u rukama.

Željko je dva dana prije rođendana održao koncert za pamćenje u Areni Zagreb, ujedno prvi nakon više od 500 dana bez velikih koncerata.

"Ovo je zaista prava prilika da se na dobar način vratimo u stare vode, da se družimo s publikom i da doživimo jednu vrstu katarze. Ne samo ja, nego cjelokupna moja ekipa, svi koji su na sceni i oko scene da se osjete ponovno živima", izjavio je Željko uoči koncerta.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Nekad i sad Seve slavi 50. rođendan: Pogledajte kako se mijenjala kroz karijeru, sjećate se kad je bila plavuša?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme +2 Marko Petrić, Valentina Walme inMagazin Talentirana Hrvatica progovorila o vezi s našim glumcem: ''Prvo što je napravio, nazvao je Gabrielu i rekao joj da mu fali''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene