Željko Joksimović s prvom suprugom Vesnom dobio je kćer Minu, za koju mnogi kažu da je naslijedila majčinu ljepotu, a očev glazbeni talent.

Galerija


Pjevač Željko Joksimović (48) od 2012. u braku je s devet godina mlađom voditeljicom Jovanom, no rijetko tko zna kako izgleda njegova prva supruga. 

Vezani članci Mina Joksimović - 3 Lijepa kći miljenika žena proslavila 25. rođendan i raspametila obožavatelje: "Slađu djevojku baš dugo nisam vidio" Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) Žena Željka Joksimovića ostala u čudu poslije odgovora mlade kolegice, pa joj spustila: ''Aha, dobro, važi. Hvala, Jelena''

Željko je s Vesnom dobio kćer Minu (26), a ona se nikada nije htjela medijski eksponirati i izbjegavala je javnost. Mina, koja je naslijedila očev glazbeni talent, poštuje majčinu želju i rijetko dijeli fotografije s njom, a uglavnom to čini na Instagram storyju. 

"Ručak s mamom. Taj izraz lica kad nas roditelji tjeraju da se fotografiramo", našalila se uz objavu u kolovozu 2018. Uskoro su uslijedili mnogi komplimenti i Minini su pratitelji komentirali da je ista mama te su isticali da je Vesna jako lijepa. 

"Ista majka", "Mama je predivna", "Ona i kći kao da su sestre", "Prelijepe", napisali su, a naravno da je tu bilo i usporedbi Jovane i Vesne. 

"Prelijepa žena'', mnogi su naglasili u komentarima za Vesnu. 

Inače, Jovana i Željko su u braku od 2012. te imaju sina Kostu i blizanke Anu i Srnu.

Zaljubili su se na prvi pogled i otad su nerazdvojni, a glumac je romantičnu prosidbu planirao mjesecima

Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima