kakav čovjek!

Miljenik žena osvojio javnost potezom koji je napravio u tajnosti, no netko ga je ipak zapazio

Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 +0 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Galerija

Zdravko Čolić posjetio je grob obožavateljice Majde Arnautović koja ga je 40 godina pratila na koncertima po bivšoj Jugoslaviji.

Iza Zdravka Čolića (69) je uspješna glazbena karijera duža od 45 godina, a mnogi ga obožavaju jer je skroman i nije sklon skandalima. 

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 "Fotografije koje će obići regiju!" Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Miljenik žena, kojeg nazivaju pravim gospodinom, zadivio je javnost još jednom gestom. Naime, kako piše bosanskohercegovački Express Tabloid, Čolić je u tajnosti obišao grob svoje obožavateljice Majde Arnautović koja ga je 40 godina pratila na koncertima diljem bivše Jugoslavije. 

Pjevač je otišao na groblje bez ikakve pompe, a opazio ga je jedan obožavatelj koji ga je fotografirao. "Zdravko Čolić nakon koncerta u Banja Luci nije zaboravio Majdu Arnautović njegovu obožavateljicu iz Banja Luke koja ga je četrdeset godina pratila na koncertima u zemljama bivše Jugoslavije", napisao je u objavi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt🔙📸 •Banja Luka •31/05/19• Tvrđava Kastel•

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) on

Inače, Čolić živi u beogradskom Košutnjaku sa suprugom Aleksandrom s kojom je u braku od 2001. te njihovim kćerima Unom (18) i Larom (13). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene