Zdravko Čolić posjetio je grob obožavateljice Majde Arnautović koja ga je 40 godina pratila na koncertima po bivšoj Jugoslaviji.

Galerija


Iza Zdravka Čolića (69) je uspješna glazbena karijera duža od 45 godina, a mnogi ga obožavaju jer je skroman i nije sklon skandalima. 

Vezani članci Una Čolić - 3 Kći Zdravka Čolića seksi fotkama u badiću potaknula na mnoge komentare, do izražaja je došao bujni dekolte: "San svih momaka" Una Čolić Kći Zdravka Čolića sve je popularnija zbog fotki koje objavljuje na Instagramu, zadnjom je izazvala pravu pomutnju među fanovima

Miljenik žena, kojeg nazivaju pravim gospodinom, zadivio je javnost još jednom gestom. Naime, kako piše bosanskohercegovački Express Tabloid, Čolić je u tajnosti obišao grob svoje obožavateljice Majde Arnautović koja ga je 40 godina pratila na koncertima diljem bivše Jugoslavije. 

Pjevač je otišao na groblje bez ikakve pompe, a opazio ga je jedan obožavatelj koji ga je fotografirao. "Zdravko Čolić nakon koncerta u Banja Luci nije zaboravio Majdu Arnautović njegovu obožavateljicu iz Banja Luke koja ga je četrdeset godina pratila na koncertima u zemljama bivše Jugoslavije", napisao je u objavi. 

Inače, Čolić živi u beogradskom Košutnjaku sa suprugom Aleksandrom s kojom je u braku od 2001. te njihovim kćerima Unom (18) i Larom (13). 

Nakon napisa o razvodu sa Severinom Igor na Instagramu pokazao tko mu ovih dana pravi društvo