Nakon što nas je ova cijela situacija potresla i zatvorila nas u domove na neko vrijeme, pravo je vrijeme za opuštanje na otvorenom nebu ljetne pozornice u Opatiji.

Galerija


Još krajem prošle godine najavljivali smo koncert jedne od najvećih zvijezda na ovim prostorima – Zdravka Čolića, a sada vam sa zadovoljstvom i potvrđujemo kako će se koncert održati 18. srpnja u suradnji s Festivalom Opatija na Ljetnoj pozornici kako je i ranije najavljeno.

Vezani članci Una Čolić - 1 Kći Zdravka Čolića voli uveseljavati seksi fotkama: On je uvijek držao do privatnosti, ali 18-godišnja Una je drugačija Aki Rahimovski Aki Rahimovski postao otac u 65. godini, no nije on jedini poznati otac koji mijenja pelene nakon pedesete

Nakon što nas je ova cijela situacija potresla i zatvorila nas u domove na neko vrijeme, pravo je vrijeme za opuštanje na otvorenom nebu ljetne pozornice i uživanje u nekim od najljepših pjesmama glazbenika koji je zadužio regionalnu scenu svojim moćnim vokalom.

U prošloj je godini Zdravko Čolić čak šest puta rasprodao beogradsku Stark Arenu i jedini je izvođač u regiji kojemu je to prošlo za rukom. Publika diljem Hrvatske s nestrpljenjem iščekuje odličan koncert i vrhunsku zabavu, a poznavajući nastupe Zdravka Čolića, mislimo kako je upravo on pozitivna doza energije kojoj publici sada najviše treba i svjetlo na kraju tunela nakon cijele situacije koja nas je pogodila. 

Na svojim prošlogodišnjim koncertima publika je nošena fantastičnom energijom glazbenika pjevala uglas sve njegove najpoznatije pjesme kao što su „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima“, „Ti si mi u krvi“, „Merak mi je“ i mnogi druge.

Poznato je kako Zdravko Čolić osvaja srca svih generacija, a žene su posebno osjetljive na njegov šarm, stas i glas! Svaki njegov koncert bude rasprodan, a nije ni čudo, kad se svaki put pobrine za odličnu atmosferu i još bolju interakciju s publikom.

Prava je prilika da se podsjetite zašto je Zdravko Čolić jedan od najslušanijih i najdugovječnijih glazbenika na ovim prostorima. Nastup u Opatiji kuca na vratima, a vi se pobrinite za svoje ulaznice na vrijeme te ih osigurajte putem sustava Eventim.

Koncert će biti održan u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera.