Zaručnica Marka Livaje, Iris Rajčić snimila je Instagram story u pola 4 ujutro iz bolnice KBC Sestre milosrdnice.

Galerija


Nogometaš Marko Livaja i njegova 14 godina starija zaručnica Iris Rajčić (41) vrlo će brzo dobiti drugo dijete, sinčića.

Vezani članci Iris Rajčić - 3 Zločesti dečko hrvatskog nogometa očekuje drugo dijete sa 14 godina starijom zaručnicom koja se pohvalila sretnom viješću Marko Livaja i Iris Rajčić (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Zločesti dečko hrvatskog nogometa tulumario uz Cecu, ali i 14 godinu stariju zaručnicu i bivšu manekenku

Naime, umirovljena manekenka otkrila je na Instagram storyju se nalazi u zagrebačkoj bolnici KBC Sestre milosrdnice. "Samo da vas pozdravim. Pola 4 je ujutro", napisala je Iris prije nekoliko sati i snimila se kako leži u spavaćici u bolničkom krevetu. 

"Ne mogu dočekati da te primim u svoje ruke, da osjetim tvoj miris. Nema više mjesta u trbuhu", istaknula je Rajčić ranije uz video u kojem se vidi kako se beba pomiče u njezinu trbuhu. 

Inače, Iris je s Livajom 2016. dobila kćer Elizabet, a nogometaš je nedavno otkrio da više ne igra za grčki klub AEK, nego se vraća u Hajduk. 

Par je vezu započeo 2014. nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem. Zanimljivo je da Livaja ima nadimak "zločesti dečko hrvatskog nogometa" zbog ranijih neprimjerenih ponašanja na nogometnom terenu.

Marko je nakon jedne utakmice udario srpskog nogometaša Danka Lazovića nogom u prsa, a dok je igrao za Atalantu, šakom je udario nogometaša Ivana Radovanovića, a kasnije navijače kluba nazvao gadovima.

Rijetki znaju da je upravo on prvi suprug najpoželjnije žene na svijetu, a danas živi daleko od očiju javnosti

Najvećim obožavateljima "Prijatelja" ovo će uništiti sve: Uočili tik Jennifer Aniston koji se ponavlja u brojnim scenama