Iris Rajčić i Marko Livaja su započeli vezu 2014. nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem, a dvije godine kasnije su dobili kćer Elizabet.

Galerija


Umirovljena manekenka Iris Rajčić (41) podijelila je sretnu vijest da očekuje drugo dijete sa 14 godina mlađim zaručnikom, nogometašem Markom Livajom

Vezani članci Iris Rajčić - 7 Zaručnica zločestog dečka hrvatskog nogometa prvi put pokazala trudnički trbuh, stavila i snimku ultrazvuka Marko Livaja i Iris Rajčić (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Zločesti dečko hrvatskog nogometa tulumario uz Cecu, ali i 14 godinu stariju zaručnicu i bivšu manekenku

"Na ovoj fotografiji možete vidjeti sjenu nas troje, no zapravo nas je četvoro", napisala je Iris na Instagramu uz objavu. Usto je otkrila da je ona i Marko očekuju sinčića. 

Prijatelji i pratitelji su čestitali paru koji već ima kćer Elizabet koja se rodila 2016. Inače, Iris i Marko, koji igra kao napadač grčkog kluba AEK, su vezu započeli 2014. nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

Zanimljivo je da Livaja ima nadimak "zločesti dečko hrvatskog nogometa" zbog ranijih neprimjerenih ponašanja na nogometnom terenu. Marko je nakon jedne utakmice udario srpskog nogometaša Danka Lazovića nogom u prsa, a dok je igrao za Atalantu šakom je udario nogometaša Ivana Radovanovića, da bi kasnije navijače kluba nazvao gadovima.

Ženu mu vrijeđali zbog težine, on im odbrusio i otkrio da mu klecaju koljena kada god ga pogleda

 Razvalio! Naša Claudia Beni miješa kukovima uz bok Rihanni i Ciari 💃 I Backstage s Miom