Čekaju drugu bebu

Zaručnica zločestog dečka hrvatskog nogometa prvi put pokazala trudnički trbuh, stavila i snimku ultrazvuka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iris Rajčić od 2014. je u vezi Markom Livajom, s kojim je 2016. dobila kćer Elizabet, a sad očekuju sinčića.

Umirovljena manekenka Iris Rajčić (41) krajem prošlog mjeseca objavila je sretnu vijest da očekuje bebu s 14 godina mlađim zaručnikom, nogometašem Markom Livajom

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja danas je posvećena obitelji Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

Iris je u utorak podijelila snimku iz teretane na Instagramu i prvi put pokazala trudnički trbuh. "Jučer si rekao sutra", istaknula je manekenka aludiravši na to kako ljudi odgađaju neke stvari u životu. 

Na videu Rajčić nosi crne tajice u koje je uvukla bijelu majicu, a dobila je brojne komplimente svojih pratitelja, od kojih neki nisu ranije shvatili da je trudna. "Najljepša trudnica naša", napisala joj je glumica Ana Gruica.

"Trudnice, divno. Pa ja ništa ne znam", "Prelijepa trudnica", "Divna si", "Trudnice lijepa", "Bravo", komentirali su pratitelji. Iris je objavila i snimku ultrazvuka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YESTERDAY you said TOMORROW 🤸🏻‍♀️🤰🏼🤗 #dontgiveup #justdoit #befit #behappy #healthy #happymom #pregnancy #healthymomhealthybaby

A post shared by Iris Rajčić (@riril33) on

"Nema boljeg osjećaja od pokreta života unutar tebe. Njegove male šapice koje me stalno lupkaju. Malo vježbe", napisala je Rajčić, koja je u rujnu otkrila da će roditi sina. 

Mnogi su joj poželjeli sreću uz snimku ultrazvuka. Inače, Iris s Markom živi u Grčkoj, gdje on igra kao napadač nogometnog kluba AEK, a 2016. su dobili kćer Elizabet. 

Par je vezu započeo 2014. nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem. Zanimljivo je da Livaja ima nadimak "zločesti dečko hrvatskog nogometa" zbog ranijih neprimjerenih ponašanja na nogometnom terenu. Marko je nakon jedne utakmice udario srpskog nogometaša Danka Lazovića nogom u prsa, a dok je igrao za Atalantu, šakom je udario nogometaša Ivana Radovanovića, a kasnije navijače kluba nazvao gadovima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene