Fani i Željko Kerum vjenčali su se 2013. u Rimu pred 20-ak uzvanika.

Galerija


Poduzetnik i političar Željko Kerum (59) izašao je na biralište u Splitu u društvu svoje supruge Fani (35) i njihove djece Eleonore, Zvonimira i Frane. 

Vezani članci Željko Kerum Kerum zbog prijetnje osuđen na šest mjeseci uvjetno: "Izgledno je da ne mogu ići na izbore..." Slika nije dostupna Ravno iz rodilišta – nasmijani otac došao po svoje cure!

No malo tko je zamjećivao bivšeg splitskog gradonačelnika uz njegovu dragu koju nismo dugo vidjeli. Fani je zablistala u uskoj cvjetnoj haljini, dok je torbicu uskladila s natikačama s mašnama, a u kosi je imala blage valove. Ni Kerum ni njegova supruga nisu imali zaštitne maske za lice. 

Inače, kreacija koju je obukla potpisuje brend Dolce&Gabbana i prodaje se za 2290 eura (oko 17.300 kuna), kako piše 24sata. Njezina je torbica marke Fendi i cijena joj je 2300 eura za standardnu veličinu, dok veće stoje i do 2600 eura. 

Kerumu je Fani druga supruga i vjenčali su se 2013. pred 20-ak uzvanika. Bivši splitski gradonačelnik u prvom braku s Ankicom dobio je sinove Joška i Zvonu te kćer Nevu. 

Nevjerojatna gesta Severinine obožavateljice kojom je razveselila pjevačicu, pa joj ona zahvalila