Voli luksuz

Nazivaju je nezasitnom sponzorušom, a sama je priznala kako je i s kim varala bivše partnere

Rebekah Vardy (Foto: Profimedia) Rebekah Vardy (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebekah Vardy (Foto: Profimedia) Rebekah Vardy (Foto: Instagram) Rebekah Vardy (Foto: Instagram) Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty Images) +0 Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Galerija

Rebekah Vardy trenutačno je u trećem braku, čeka peto dijete, a sve bivše partnere besramno je varala.

Posljednjih dana u Velikoj Britaniji je burno, i to na Twitteru.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney Sve zbog jednog detalja Žena nestašnog nogometaša pozirala u vili od 20 milijuna funti, pa je optužili da se zaigrala s fotošopom

I to sve zbog dvije supruge nogometaša koje vode javni rat. Pritom mislimo na 33-godišnju Coleen Rooney i 37-godišnju Rebekah Vardy.

Naime, Coleen je nedavno s obožavateljima javno podijelila kako već duže sumnja u to da neka njoj bliska osoba otkriva njezine tajne medijima, a zbog nekog je razloga posumnjala da to radi Rebekah. Supruga Waynea Rooneyja zatim je počela objavljivati lažne priče na Instagramu koje su bile vidljive samo supruzi Jamieja Vardyja i, pogađate što, one su ubrzo nakon toga počele završavati u novinama.

Preciznije, Vardyjeva je lažne tajne prodavala britanskom The Sunu, a Coleen ju je javno raskrinkala, nakon čega se i ona oglasila. "Coleen, voljela bih da si me nazvala ako si nešto sumnjala. Mogla sam promijeniti šifre na društvenim mrežama da vidimo bi li to prestalo, jer je proteklih godina nekoliko ljudi imalo pristup mojim računima. Zašto bih širila priče o tebi kad meni ne treba novac tih tabloida? Sviđala si mi se, no sada si me jako uzrujala, posebno zato što sam u visokom stupnju trudnoće. Gadi mi se što ovo moram uopće poricati. Trebala si me nazvati", poručila joj je Rebekah, koja trenutačno očekuje peto dijete.

Rebekah nije imala sretno djetinjstvo, pa je tako sama otkrila kako je živjela u socijalnoj ustanovi, bila zlostavljana u tinejdžerskim danima te je roditeljski dom napustila sa svega 16 godina nakon niza svađa s roditeljima.

Rebekah danas ima 37 godina, a nakon drugog razvoda počela se viđati s nogometašem Lukeom Fosterom, s kojim je dobila sina. Nakon Lukea započela je vezu s Vardyjem, za kojeg se udala 2016. godine, a Luke je tada izjavio kako je s njega "napredovala" na novog supruga.

Zanimljivo, na njihovu vjenčanju nije bila njezina majka niti Jamiejeva kći iz propale veze, ali ni brojni njegovi prijatelji. Navodno je njegova izabranica bila i uzrok burnih svađa nogometaša s majkom i poočimom.

Rebekah je u Velikoj Britaniji poznata kao nezasitna sponzoruša, ali i varalica, jer je sama priznala kako je prvog supruga Marka Goddena varala s pjevačem Peterom Andrewom, no njega je nazvala "očajnim ljubavnikom". Prvi put se udala sa svega 18 godina, brak je potrajao pola godine, a zaručnički prsten od supruga je naručila iz časopisa.

Drugog supruga Stevea Clarkea opisala je kao "najveću grešku u svom životu", a zanimljivo, prije vjenčanja je zatrudnjela, ali ne s njim. U osmom mjesecu trudnoće ipak se udala, a nakon Stevea započela je vezu s Fosterom. Čitavo vrijeme nije skrivala koliko uživa u luksuznom životu koji joj omogućava nogometaš, no nakon što mu je karijera počela propadati, Rebekah nije odustajala od visokih troškova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Vardy (@beckyvardy) on

Vardyja je upoznala 2013. godine, a nakon tri mjeseca je zatrudnjela te odmah dala otkaz u noćnom klubu u kojem je radila. "Dobila je život kakav je htjela - vile, bijesne automobile, luksuzne šopinge - sve ono o čemu je oduvijek sanjala", otkrio je kasnije njezin bivši dečko.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Getty) +5 Cheryl Cole i Liam Payne (Foto: Profimedia) Celebrity Njezin 10 godina mlađi bivši ne odvaja se od milijunašice, a ona pokazuje tetovažu među grudima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene