Sve je otkrila

Preljubnica i ljubavnica nogometaša progovorila o intimi sa suprugom: "Kad gubi, ne želi me taknuti"

Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Maxi Lopez (Foto: Instagram) Maxi Lopez (Foto: Instagram) +0 Wanda Icardi (Foto: Instagram) Galerija

Wanda Nara varala je Maxija Lopeza s njegovim najboljim prijateljem Maurom Icardijem, a par je danas u sretnom braku te ima dvoje djece.

Wanda Nara poznata je kao serijska zavodnica nogometaša, a svojedobno se našla i u skandaloznom ljubavnom trokutu.

Pogledaj i ovo Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Serijska zavodnica Najpoznatija preljubnica među nogometašima opet ljuti bivšeg supruga kojeg je prevarila s prijateljem

Naime, Wanda je bila supruga nogometaša Maxija Lopeza, no u međuvremenu se spetljala s njegovim najboljim prijateljem Maurom Icardijem.

Podsjetimo, plavokosa ljepotica bujnih grudi udala se za Lopeza 2008. godine, no nakon pet godina braka sve se spektakularno raspalo. Tada je otkrivena njezina strastvena afera s Icardijem koji je s Wandom ljubovao mjesecima prijtelju iza leđa. Nije trebalo dugo da dođe do gorkog razvoda.

Wanda je od gospođe Lopez postala gospođa Icardi, a pisalo se kako je varala i njega. Tu se čak spominjalo ime našeg Marcela Brozovića, no oboje su to oštro demantirali, a prsata plavuša podigla je i tužbu protiv portala koji je objavio tu vijest, kao i Marcelo.

"Nevjerovatno koliko lažnih vijesti ima u posljednje vrijeme. Inače ne komentiram ovakve uvrede, ali ovo je otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoju djecu, uvijek sam sa njima. Osim toga ja sam i supruga. Supruga Maura Icardija. Nakon svih laži koje su se pojavile u medijima moram zaštititi obitelj i sebe. Ovime će se pozabaviti moj odvjetnik. Trebate znati da će biti posljedica zbog lažnih optužbi na moj račun. Živim normalan život, radim i brinem o djeci, a i vama bi bilo bolje da to radite, a ne da pišete gluposti o meni", izjavila je Wanda tada koja s Icardijem ima dvoje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

A Wanda je sada u jednom intervjuu otkrila detalje seksualnog života sa suprugom koji zapravo ne postoji kada njegov klub Paris Saint-Germain izgubi utakmicu.

"Moj se suprug strogo pridržava pravila kada je u pitanju njegov posao. Ne seksamo se prije utakmica, a ako njegov tim izgubi, doslovno me ni ne pogleda", izjavila je za La Republiccu.

Inače, Wanda iz propale veze prije Lopeza ia trojicu sinova, no za majku petero djece, 33-godišnja Argentinka izgleda savršeno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene