Seks-afera desetljeća

Najbolji prijatelj oteo mu je ženu i ponizio ga pred očima javnosti, no sad je on taj koji se ruga njima

Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maxi Lopez (Foto: Instagram) Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) +2 Wanda Nara (Foto: Instagram) Galerija

Nogometaš Maxi Lopez zahvalio je svom bivšem prijatelju Mauru Icardiju što mu je oteo ženu.

Nogometaš Maxi Lopez javnosti je najpoznatiji ne po svojim sjanim pogodcima već po seks-aferi u koju je bio uvučen. Zbog ljubavnog trokuta njegove bivše supruge i njegova najboljeg prijatelja Maura Icardija Lopez je bio glavna tema medija. 

Pogledaj i ovo Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Vruća Wanda Već je slomila nekoliko nogometaških srdaca, a sada se i Brozović zbog nje odlučio na sudsku tužbu...

Naime, plavokosa ljepotica bujnih grudi Wanda udala se za Lopeza 2008. godine, no nakon pet godina braka sve se spektakularno raspalo. Otkrivena je njezina strastvena afera s Lopezovim najboljim prijateljem Maurom Icardijem, koji je s Wandom ljubovao mjesecima prijatelju iza leđa.

Razvoj te skandalozne priče jednostavan je - Icardi i Lopez bili su veliki prijatelji dok se u njihov odnos nije uplela seksi Wanda. Nakon što tadašnja gospođa Lopez nije mogla odoljeti požudi pa se prepustila u Icardijeve ruke, Lopez je sve saznao i došlo je do brze i gorke rastave.

Wanda je od gospođe Lopez postala gospođa Icardi, a pisalo se kako je varala i novog supruga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Existen veranos inolvidables 💙

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_icardi)

Lopez je zbog cijele priče bio ponižen u očima svijeta, no sada je učinio nešto što nitko nije očekivao - zahvalio je Icardiju što ga je spasio od Wande!

Nogometaš je poručio bivšem prijatelju da je njihova zavada stvar prošlosti jer mu je on zapravo istinski zahvalan što ga je oslobodio Wande i njezina željeznog stiska od kojeg nije mogao disati. 

Mnogi su odmah komentirali da je takva reakcija godinama nakon prekida i dalje dokaz povrijeđenosti, dok su drugi stali na Lopezovu stranu i sretni su jer je napokon krenuo dalje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Instagram) Christina Aguilera (Foto: Getty) +5 Christina Aguilera (Foto: Getty) Celebrity Prvi dečko joj je bio gay, bivšem mužu su dosadile njezine navodne afere sa ženama, a onda je stigao on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene